Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 27 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έπιασαν οι καύλες και έψαχνα συγκεκριμένες κοπέλες από σχόλια και κριτικές που είχα βρεί. Κατέληξα σε αυτό το οίκο και σήμερα είχαν την Βερόνικα. Πρώτη φορά την βλέπω αν και δεν περνάω πολύ τα πρωινά, έτυχε να είχα δουλειές εκεί κοντά. Ήταν η τσατσά που δεν πολυσυμπαθώ. Είπε το πρόγραμμα. Νομίζω είχε πει φουλ πρόγραμμα εκτός από πισωκολλητό. Όπως κάνουν όλα τα κορίτσια εκεί ή, οι περισσότερες τουλάχιστον. Ήταν μία συμπαθητική γυναίκα με κομπλέ σώμα. Μαύρα κοντά μαλλιά με ξένα χαρακτηριστικά για όποιον ενδιαφερθεί να την επισκεφτεί. Παρουσιάστηκε και δεν βιάστηκε να φύγει. Όπως έφευγε μετά σιγά σιγά έριχνε ματιές μπας και ψηθώ να περάσω. Καλά ειδικά η τσατσά δεν έβγαζε το βλέμα της από πάνω μου. Μάλλον θα περίμενε πως και πως να πω ευχαριστώ και να φύγω για να αρχίσει τις ρωσσογκρίνιες της.
Τέλος πάντων αποφάσισα να δοκιμάσω. Δεν είχα πολύ χρόνο για βόλτες και τα μιλφάκια από προσωπική μου εμπειρία δεν με απογοητεύουν. Δεν άργησε να μπει στο δωμάτιο αλλά πρόλαβα να "πλυθώ".
Μπήκε, με χαιρέτησε και με πλησίασε στην άκρη. Υπήρχε μία σιωπή και από τους δύο. Ίσως ψιλοντρεπόταν? Εγώ πάντως ναι όπως συμβαίνει στις πρώτες μου συνήθως. Τουλάχιστον δεν υπήρχαν ερωτήσεις όπως "από που είσαι, έχεις κοπέλα, τι δουλειά κάνεις κτλπ". Για να κουτσομπολεύουν μετά.
Με καθάρισε προσεχτικά και αργά (με αγάπη) και ξεκίνησε να ρουφάει μπάλες. Κάτι που λατρεύω και το έκανε ωραία. Προχώρησε σε μία αργή πίπα. Προσοχή για όσους θέλουν με προφυλακτικό να πούνε την μαγική λέξη που όλοι ξέρουμε. Πλάστικ. Διότι ορμάει χωρίς. Κάτι που μπορεί να έχει συνηθίσει γιατί λογικά θα είναι ένας απ'τους λόγους που τις διαλέγουν εκεί. Μου επέτρεπε να την χαιδεύω ελεύθερα. Όταν πρόσεξα να ανεβάζει τον ρυθμό της στην πίπα πρότεινα να της φιλήσω το κορμί. Επέτρεψε και εκεί παντού. Δίνει και γλωσσόφιλα για όσους ενδιαφέρονται. Στην αρχή δεν με κατάλαβε και με ρώτησε στα ρώσικα "τι θέλεις, σεξ?" Για καλή μου τύχη ξέρω ρώσικα και αρχίσαμε να συνεννοούμαστε καλύτερα και έσπασε και ο πάγος. Της αρέσουν τα φιλιά και όταν κατεβήκα άρχισαν και οι ήχοι που νομίζω ήταν πραγματικοί. Συνέχιζα εγώ και αναρωτιόμουν πότε θα με σταματήσει, σίγουρα θα χτυπήσει η τσατσά. Σε μία στιγμή σηκώνεται, παραμένει με τα πόδια ανοιχτά, βάζει τζελ, κουμπώνει το προφυλακτικό και με ετοιμάζει για ιεραποστολικό. Εκείνη την στιγμή σκεφτόμουν ξανά πίπα και τελειωτικό στο στόμα ή σεξάκι και μέσα της? (μέσα στο προφυλακτικό). Τέλος πάντων δεν γαμιέται αφού ψήθηκε για σεξ. Δεν έχασα πάντως. Εκεί που την αγκάλιασα και την ξεκίνησα με αγκάλιασε και αυτή με τα πόδια της κάτι που μ'αρέσει. Δεν το κάνουν όλες. Μου χάιδευε πλάτη και κώλο που και αυτά μου αρέσουν την ίδια στιγμή με το ιεραποστολικό. Έδινε και φιλάκια στο λαιμό, αυτήν την φορά από μόνη της χωρίς να ζητήσω. Άρχισε να κάνει κάτι κινήσεις με το σώμα της. Να μπαίνω πιο μέσα της να σπρώχνει και αυτή προς την μεριά μου, κάτι που δυστηχώς δεν άντεξα και τελείωσα. Μπήκα όσο πιο μέσα μπορούσα και με άφησε να στραγγίξω μέχρι τέλος και ας χτύπησε η τσατσά την πόρτα (μην χάσει). Αλλά έκατσα ένα τίμιο χρόνο, απολαύσαμε ο ένας τον άλλον με διάφορους τρόπους. Εκεί που ψιλοντρεπόμασταν και ίσως υπήρχε μία αμηχανία στην αρχή, στο τέλος αποδήχτηκε παθιάρααα. Δεν ξέρω αν βγήκε η αγριάδα της απ'την καύλα της ή για να με τελειώσει. Αλλά αν ισχύει το πρώτο τότε είναι +++
Όταν σηκώθηκε με αποχαιρέτησε και ανταπόδωσα. Όταν έφευγε και άνοιξε την πόρτα την κοίταγα μήπως πει τίποτα, γύρισε και με ξανά αποχαιρέτησε με χαμόγελο. Είναι γλυκούλα γυναίκα.
Ήταν μία τίμια συνεδρίαση θα ξαναπέρναγα και λογικά την επόμενη φορά θα υπάρξει περισσότερη επικοινωνία μιας και γνωριστήκαμε κάπως.
Ελπίζω να βοήθησα καλή σας μέρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Pornoreporter
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Αυγ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
340
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Milfomaniac, ΣΠΥΡΟΣΣ και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού