Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 162 10
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Κάνοντας μια βόλτα για να δω κάτι ενδιαφέρον πέρασα και από εδώ. Στο σαλόνι αν και ο τύπος της δεν είναι του γούστου κάτι με τράβηξε. Έφυγα και αφού το ξανασκεφτηκα επέστρεψα. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο παίρνοντας το απλό πρόγραμμα. Για ελεύθερο στοματικό θέλει 15. Μετά από λίγο ήρθε και η Σανέλ. Μου φάνηκε αρκετά ευδιάθετη και μου είπε στα αγγλικά γιατί δεν μιλάει ελληνικά ότι όταν με είδε στο σαλόνι είπε αυτός ο τύπος θα περάσει και να που επέστρεψες. Μου έκανε και ένα κοπλιμαν για το άρωμα μου ότι μυρίζει ωραία και πήρε θέση για στοματικό.
Τίποτα το ιδιαίτερο το στοματικό της. τον κρατούσε με το χέρι και έγλειφε τον μισό. Στο λεπτό επάνω σταμάτησε για σεξ και της είπα ότι ήθελα λίγο ακόμα. Το έκανε το πολύ για 15 δευτερόλεπτα και σταμάτησε πάλι οπότε δεν της είπα τίποτα γιατί κατάλαβα ότι δεν πάμε καλά. Της ζήτησα να ανέβει από πάνω και αρνήθηκε λέγοντας μου εσύ έλα για να κάνεις και κάτι. Έβαλε τζελ και σήκωσε τα πόδια της και τα έβαλα στους ώμους μου. Την γάμησα έτσι για ένα λεπτό περίπου και της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα. Το έκανε και της τον έβαλα στο μουνάκι της. Στο δίλεπτο και λιγότερο άρχισε να μου λέει φινις και πήρε στα χέρια της το τζελ και το κυλοτάκι της που ήταν στην γωνία του κρεβατιού. Εγώ συνέχισα προσπαθωντας να συγκεντρωθώ για να χύσω. Αυτή συνέχισε να λέει φινις και ότι τελειώνει ο χρόνος κουνώντας νευρικά το τζελ και το κυλοτάκι που κρατούσε στο χέρι της. Σε ένα με ενάμιση λεπτό τραβήχτηκε και με παράτησε στα κρύα του λουτρού φεύγοντας από το δωμάτιο. Εντωμεταξύ η υπηρεσία ούτε την είχε φωνάξει ούτε είχε χτυπήσει την πόρτα. Δεν ξέρω τι ακριβώς έπαθε και συμπεριφερθηκε τόσο αλλοπρόσαλλα. Ντύθηκα και φεύγοντας το είπα στην υπηρεσία που αταραχη μου είπε ότι έβλεπε την ώρα και ότι ήμουν 10 λεπτά στο δωμάτιο. Εντωμεταξύ ήμουν το πολύ 6 γιατί κοίταξα το ρολόι μου. Τέτοια συμπεριφορά ούτε με Λατίνα δεν μου έχει τύχει. Ακόμα κι αυτές ένα οχτάλεπτο κάθονται στο δωμάτιο. Ήταν μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου και δεν θα την πρότεινα με τίποτα αλλά εσείς μπορείτε να δοκιμάσετε εάν σας αρέσει εμφανισιακά και ίσως περάσετε καλύτερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σανέλ
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
161
Πόντοι:
32.478
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , Elganador, paparotriftoulas και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2024
Δεν μου κανει εντυπωση η φολα που εφαγες....Η συγκεκριμενη εχει γραψει ιστορια με τις φολες που εχει κερασει πολυ κοσμο οταν δουλευε Φυλης 109β με ονομα Μπελλα....και εμενα με ειχε παρατησει στα κρυα του λουτρου τοτε...Ειναι με τα φεγγαρια της πως θα την πετυχεις σε τη διαθεση και αν θα ειναι μεθυσμενη...καποιες φορες αμα ειναι σε καλη διαθεση θα περασεις καλα αλλα εγω πλεον παω μαζι της μονο οταν εχω και δευτερο 10ρικο για ξοδεμα γιατι ειναι ρισκο....Γενικα δεν τη βλεπω να στεριωνει για πολυ ουτε καν στο Μεταξουργειο....
review reaction 1 FAT BASTARD, Επιρρεπής, Milfomaniac
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1