Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 190 10
Μπουρδέλα
289655
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Περνωντας πρώτη φορά με την Νταρια. Λεπτοκαμωμενη μελαχρινή 34 ετων ασπρο δερματακι Ρωσίδα σύμφωνα με την ίδια με υπέροχα ματια κ 1.5 στητό βυζάκι κ κώλος ποίημα.
Την ρώτησα κ καλά που σε έχω ξαναδεί κ μου είπε ότι δούλευε στο Λ23 κ έχει και πολλούς πελάτες από εκεί κ οτι δουλεύει 2πλοβαρδιες στα Αγκυρας.
Μπαίνει μέσα κ άρχισα να γλύφω βυζάκια κ αυτή το απολάμβανε ιδιαίτερα.
Καθόλου βιαστική αλλά ήθελα πρώτα εγώ να κανω παιχνίδι μαζί της. Ο χρόνος περνούσε κ ευγενικά μου ζήτησε η κοπέλα να με ευχαριστήσει.
Σηκώνομαι από το κρεβάτι κ πάει να πάρει κατευθείαν πίπα σαν λυσσάρα κ την σταματάω κ ζητάω σκούφο( επιλογή μου στους οικους)
Καλή πιπα με τα μάτια καρφωμένα πάνω μου.
Αφού τον ετοίμασε γύρισε στα 4 μόνη της.
Της είπα πρώτα ιεραποστολικο να βλέπω τα μάτια της κ της άρεσε πολυ. Αφού άρχισα να καρφώνω σε αυτή τη στάση κουραστικά κ σταματούσα κ πάλι έδινα.
Η Νταρια φώναζε με επιφωνήματα καυλας ναι ναι ναι κ μετα την γύρισα στα 4 για να τελιωσω.
Η πίσω τρύπα ποίημα δεν ξέρω αν προσφέρετε με extra money αλλά καλή.....πρέπει να τονίσω.
Πάλι τα ίδια και σε αυτή τη στάση αλλά το τέλος δεν έρχονταν με τίποτα κ ρώτησα που να σε χυσω?
Μου λεει στα βυζια μου κ μου βγάζει σκούφο κ χαϊδεύει τις μπάλες κ τις γλυφει κ εγω τον έπαιξα λίγο κ τη χυνω στα βυζια.
Σοσιαλ κ ευχαριστώ κ μου είπε ότι με ξαναπεριμενει.
Η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου στα 12 λεπτά περίπου που ημουν μέσα.
Πέρασα πολύ καλά με την κοπέλα κ είχαμε τρομερή χημεία στο κρεβάτι....
Η 2τσα ξανθιά με μπλέ ματια πολύ καλή αν ήταν κ αυτή εργαζομενη θα είχε δουλειά συνέχεια.....
Την ρώτησα κ καλά που σε έχω ξαναδεί κ μου είπε ότι δούλευε στο Λ23 κ έχει και πολλούς πελάτες από εκεί κ οτι δουλεύει 2πλοβαρδιες στα Αγκυρας.
Μπαίνει μέσα κ άρχισα να γλύφω βυζάκια κ αυτή το απολάμβανε ιδιαίτερα.
Καθόλου βιαστική αλλά ήθελα πρώτα εγώ να κανω παιχνίδι μαζί της. Ο χρόνος περνούσε κ ευγενικά μου ζήτησε η κοπέλα να με ευχαριστήσει.
Σηκώνομαι από το κρεβάτι κ πάει να πάρει κατευθείαν πίπα σαν λυσσάρα κ την σταματάω κ ζητάω σκούφο( επιλογή μου στους οικους)
Καλή πιπα με τα μάτια καρφωμένα πάνω μου.
Αφού τον ετοίμασε γύρισε στα 4 μόνη της.
Της είπα πρώτα ιεραποστολικο να βλέπω τα μάτια της κ της άρεσε πολυ. Αφού άρχισα να καρφώνω σε αυτή τη στάση κουραστικά κ σταματούσα κ πάλι έδινα.
Η Νταρια φώναζε με επιφωνήματα καυλας ναι ναι ναι κ μετα την γύρισα στα 4 για να τελιωσω.
Η πίσω τρύπα ποίημα δεν ξέρω αν προσφέρετε με extra money αλλά καλή.....πρέπει να τονίσω.
Πάλι τα ίδια και σε αυτή τη στάση αλλά το τέλος δεν έρχονταν με τίποτα κ ρώτησα που να σε χυσω?
Μου λεει στα βυζια μου κ μου βγάζει σκούφο κ χαϊδεύει τις μπάλες κ τις γλυφει κ εγω τον έπαιξα λίγο κ τη χυνω στα βυζια.
Σοσιαλ κ ευχαριστώ κ μου είπε ότι με ξαναπεριμενει.
Η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου στα 12 λεπτά περίπου που ημουν μέσα.
Πέρασα πολύ καλά με την κοπέλα κ είχαμε τρομερή χημεία στο κρεβάτι....
Η 2τσα ξανθιά με μπλέ ματια πολύ καλή αν ήταν κ αυτή εργαζομενη θα είχε δουλειά συνέχεια.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 22, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουνίου, 2024
Ειχε το ιδιο ονομα στο Λ23?
H
Hase
04 Ιουνίου, 2024
@Ηαse Εκεί καθώς κ στο Σ 40-42 εκανε εμφανίσεις με το καλλιτεχνικό όνομα Κατια
Arxontas tou skotous
04 Ιουνίου, 2024
@Hase Κατια ... da da da ... και κωλαράκι κι απ όλα στο Λ23 (προς το τέλος επιλεκτικά)
black panther
04 Ιουνίου, 2024
A..καταλαβα..δε μου πολυκανει...οχι πως ηταν ασχημα μαζι της..αλλα κατι δε με επεισε..εχει καλες κριτικες απο αρκετους παντως..
H
Hase
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4