Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Περνωντας πρώτη φορά με την Νταρια. Λεπτοκαμωμενη μελαχρινή 34 ετων ασπρο δερματακι Ρωσίδα σύμφωνα με την ίδια με υπέροχα ματια κ 1.5 στητό βυζάκι κ κώλος ποίημα.

Την ρώτησα κ καλά που σε έχω ξαναδεί κ μου είπε ότι δούλευε στο Λ23 κ έχει και πολλούς πελάτες από εκεί κ οτι δουλεύει 2πλοβαρδιες στα Αγκυρας.

Μπαίνει μέσα κ άρχισα να γλύφω βυζάκια κ αυτή το απολάμβανε ιδιαίτερα.

Καθόλου βιαστική αλλά ήθελα πρώτα εγώ να κανω παιχνίδι μαζί της. Ο χρόνος περνούσε κ ευγενικά μου ζήτησε η κοπέλα να με ευχαριστήσει.

Σηκώνομαι από το κρεβάτι κ πάει να πάρει κατευθείαν πίπα σαν λυσσάρα κ την σταματάω κ ζητάω σκούφο( επιλογή μου στους οικους)

Καλή πιπα με τα μάτια καρφωμένα πάνω μου.
Αφού τον ετοίμασε γύρισε στα 4 μόνη της.

Της είπα πρώτα ιεραποστολικο να βλέπω τα μάτια της κ της άρεσε πολυ. Αφού άρχισα να καρφώνω σε αυτή τη στάση κουραστικά κ σταματούσα κ πάλι έδινα.

Η Νταρια φώναζε με επιφωνήματα καυλας ναι ναι ναι κ μετα την γύρισα στα 4 για να τελιωσω.

Η πίσω τρύπα ποίημα δεν ξέρω αν προσφέρετε με extra money αλλά καλή.....πρέπει να τονίσω.

Πάλι τα ίδια και σε αυτή τη στάση αλλά το τέλος δεν έρχονταν με τίποτα κ ρώτησα που να σε χυσω?

Μου λεει στα βυζια μου κ μου βγάζει σκούφο κ χαϊδεύει τις μπάλες κ τις γλυφει κ εγω τον έπαιξα λίγο κ τη χυνω στα βυζια.

Σοσιαλ κ ευχαριστώ κ μου είπε ότι με ξαναπεριμενει.

Η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου στα 12 λεπτά περίπου που ημουν μέσα.

Πέρασα πολύ καλά με την κοπέλα κ είχαμε τρομερή χημεία στο κρεβάτι....

Η 2τσα ξανθιά με μπλέ ματια πολύ καλή αν ήταν κ αυτή εργαζομενη θα είχε δουλειά συνέχεια.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 22, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
34
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Dsar263, ΣΠΥΡΟΣΣ και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουνίου, 2024
Ειχε το ιδιο ονομα στο Λ23?
04 Ιουνίου, 2024
@Ηαse Εκεί καθώς κ στο Σ 40-42 εκανε εμφανίσεις με το καλλιτεχνικό όνομα Κατια
review reaction 1 Hase
04 Ιουνίου, 2024
@Hase Κατια ... da da da ... και κωλαράκι κι απ όλα στο Λ23 (προς το τέλος επιλεκτικά)
review reaction 1 Hase
04 Ιουνίου, 2024
A..καταλαβα..δε μου πολυκανει...οχι πως ηταν ασχημα μαζι της..αλλα κατι δε με επεισε..εχει καλες κριτικες απο αρκετους παντως..
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4