Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 197 10
Μπουρδέλα
236154
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πέρασμα με Κορίνα για πρώτη φορά.
Όλοι την γνωρίζετε την Ρουμάνα .
Μπαίνει μέσα κ λεω ξάπλωσε κ άρχισα να γλύφω τα βυζια.
Φιλια δεν δέχεται ουτε γλύψιμο λαιμό κ κανει τον τροχονόμο γενικα στο σεξ με παρατηρησεις !!!
Οι ρώγες αμέσως κάγκελο κ έτριβε το μουνι της. Σε μια φαση μου λεει τρίψε κ εσύ λίγο κ αρχίζω κ βάζω δαχτυλο για αρχή κ μετα 2 μέσα αφού το ζήτησε.
Μου λέει τρίψε μου το μουνί μωράκι μου μέχρι να χυσω.....
Κ αναρωτιέμαι συναγωνιστές??
Ήρθα να δώσω ευχαρίστηση η να πάρω? Δηλαδή να τρίβω εγώ να τελειώσει αυτή να χτυπήσει η πόρτα κ εγω να μείνω με το πουλί στο χερι?? Πως την είδε δηλαδή η τύπισσα?
Τις το κόβω κ λεω πάμε πιπα που κάνει με σκούφο. Πάμε λέει με υφακι ξενερας.....
Ήμουν ηδη με μισή στύση κ έγινε κάγκελο όταν έκανε πίπα.
Μετα 2 στάσεις μια ιεραποστολικο κ στα 4 που συνέχεια παρατηρήσεις ότι φοβάται την καπότα μην βγει όταν τελιωσω κ να την προειδοποίησω ....
Την εχυσα κ έφυγα την κουτοπόνηρη κ ψωνισμενη Ρουμάνα . Δεν πέρασα καλά μέτρια πολύ......θα το έλεγα!!
Όλοι την γνωρίζετε την Ρουμάνα .
Μπαίνει μέσα κ λεω ξάπλωσε κ άρχισα να γλύφω τα βυζια.
Φιλια δεν δέχεται ουτε γλύψιμο λαιμό κ κανει τον τροχονόμο γενικα στο σεξ με παρατηρησεις !!!
Οι ρώγες αμέσως κάγκελο κ έτριβε το μουνι της. Σε μια φαση μου λεει τρίψε κ εσύ λίγο κ αρχίζω κ βάζω δαχτυλο για αρχή κ μετα 2 μέσα αφού το ζήτησε.
Μου λέει τρίψε μου το μουνί μωράκι μου μέχρι να χυσω.....
Κ αναρωτιέμαι συναγωνιστές??
Ήρθα να δώσω ευχαρίστηση η να πάρω? Δηλαδή να τρίβω εγώ να τελειώσει αυτή να χτυπήσει η πόρτα κ εγω να μείνω με το πουλί στο χερι?? Πως την είδε δηλαδή η τύπισσα?
Τις το κόβω κ λεω πάμε πιπα που κάνει με σκούφο. Πάμε λέει με υφακι ξενερας.....
Ήμουν ηδη με μισή στύση κ έγινε κάγκελο όταν έκανε πίπα.
Μετα 2 στάσεις μια ιεραποστολικο κ στα 4 που συνέχεια παρατηρήσεις ότι φοβάται την καπότα μην βγει όταν τελιωσω κ να την προειδοποίησω ....
Την εχυσα κ έφυγα την κουτοπόνηρη κ ψωνισμενη Ρουμάνα . Δεν πέρασα καλά μέτρια πολύ......θα το έλεγα!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 22, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αν και είναι μουνι ακριβως όπως το θέλω και με καυλωνει πολύ η παρουσία της, δεν θα την ξανάπροτιμήσω.