Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 197 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πέρασμα με Κορίνα για πρώτη φορά.
Όλοι την γνωρίζετε την Ρουμάνα .
Μπαίνει μέσα κ λεω ξάπλωσε κ άρχισα να γλύφω τα βυζια.

Φιλια δεν δέχεται ουτε γλύψιμο λαιμό κ κανει τον τροχονόμο γενικα στο σεξ με παρατηρησεις !!!

Οι ρώγες αμέσως κάγκελο κ έτριβε το μουνι της. Σε μια φαση μου λεει τρίψε κ εσύ λίγο κ αρχίζω κ βάζω δαχτυλο για αρχή κ μετα 2 μέσα αφού το ζήτησε.

Μου λέει τρίψε μου το μουνί μωράκι μου μέχρι να χυσω.....

Κ αναρωτιέμαι συναγωνιστές??

Ήρθα να δώσω ευχαρίστηση η να πάρω? Δηλαδή να τρίβω εγώ να τελειώσει αυτή να χτυπήσει η πόρτα κ εγω να μείνω με το πουλί στο χερι?? Πως την είδε δηλαδή η τύπισσα?

Τις το κόβω κ λεω πάμε πιπα που κάνει με σκούφο. Πάμε λέει με υφακι ξενερας.....

Ήμουν ηδη με μισή στύση κ έγινε κάγκελο όταν έκανε πίπα.

Μετα 2 στάσεις μια ιεραποστολικο κ στα 4 που συνέχεια παρατηρήσεις ότι φοβάται την καπότα μην βγει όταν τελιωσω κ να την προειδοποίησω ....

Την εχυσα κ έφυγα την κουτοπόνηρη κ ψωνισμενη Ρουμάνα . Δεν πέρασα καλά μέτρια πολύ......θα το έλεγα!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 22, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
34
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Milfomaniac, Dstrict και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαΐου, 2024
Μια λεπτουλα πολυ μοντελε δεν ειναι? Δουλευει καιρο νομιζω..πρεπει να την ειχα παρει..αν δε κανω λαθος τ ονομα...κι εγω αδιαφορα περασα..και αερογαμησι..
review reaction 1 Arxontas tou skotous, Dstrict
23 Μαΐου, 2024
Αυτή θέλει φάπες.Άχρηστη.Την έχω πάρει στο κάτω...Βλήμα τελείως...Την πατάνε όλοι επειδή μοιάζει μικρή και καυλιάρα αλλά είναι μαλακισμένη...Μπαίνει μέσα και λέει με τη μία "θα τελειώσεις γρήγορα έτσι;"...
review reaction 1 Wolf21, Arxontas tou skotous, Hase και 1 ακόμα μέλος
24 Μαΐου, 2024
Και εγώ πέρασα πρόσφατα με την συγκεκριμενη. Μπήκε στο δωματιο λέγοντας μου ότι ήταν κουρασμένη. Της έγλυψα το μουνι και μετά τη γαμησα ιεραποστολικά και πισοκολλητα καθως δεν δέχτηκε να ανεβει από πανω. Δεν είχαν περασει ούτε 10 λεπτά και η τσατσα χτύπησε την πόρτα. Εν τελει, τελείωσα πισοκολλητά με θέα την κολάρα και την κωλοτρυπιδα της. Μόλις τελείωσα, τράβηξε αμέσως τον κολο της από την πουτσα μου.
Αν και είναι μουνι ακριβως όπως το θέλω και με καυλωνει πολύ η παρουσία της, δεν θα την ξανάπροτιμήσω.
review reaction 1 Arxontas tou skotous
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3