Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 177 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επισκέψη στην Ζάνα/Жанна μετά από μήνες. Δουλεύει στο ισόγειο από τις 17:30 μέχρι κάπου 23:30 αν δεν κάνω λάθος, κάθε μέρα εκτός από Τετάρτες. Ήταν ήδη σε δωμάτιο και περίμενα για λίγο. Όταν βγήκε με θυμόταν και με ρώτησε αν θα περάσω. Πλήρωσα και μου είπε να διαλέξω δωμάτιο κλείνοντας την πόρτα. Γδύθηκα, πρόλαβα να σκουπιστώ με μωρομάντηλο και ξάπλωσα. Ήρθε μετά από λίγο. Ούτε πολύ γρήγορα ούτε άργησε. Μπήκε με καλή διάθεση και χαμόγελο όπως πάντα μου κάνει και άρχισε τα κοπλιμέντα. Γδύθηκε, με χάιδεψε και μου έφερε πάνω μου τα βυζία της. Κατέβαινε σιγά σιγά και τα φιλιά μου έφταναν στο λαιμό της μέχρι και το πρόσωπο της. Μετά άρχισε εκείνη τα φιλιά πάνω μου, ρούφηγμα στην ρώγα και κατέβαινε μέχρι που έφτασε στο πέος μου. Γλείψιμο πέους, ρούφηγμα στις μπάλες και μερικά φιλιά στα μπούτια μου από μέσα. Μου άρεσε το ρούφηγμα που έκανε στα αρχίδια μου και όταν σάλιωνε τον πούτσο μου. Η πίπα ήταν οκ αλλά αργή όπως μου αρέσει. Δεν ξέρω αν το κάνει σε όλους ή σε μένα για να μην χύσω γρήγορα, πάντως το έχω αυτό το θέμα. Με την Ζάνα όμως καταφέρνει και έχουμε διάρκεια στο τσιμπούκι. Μου πρότεινε αν θέλω να την γαμήσω στο μουνί και μετά να την χύσω στο στόμα αλλά εκείνη την μέρα ήμουν σε διάθεση για χαλαρή πίπα και κατευθείαν χύσιμο μέσα. Το δέχτηκε. Μετά από μερικά λεπτά αλλάζει λίγο την τεχνική της, τον ρυθμό της και άρχισε να κάνει ήχους. Εκεί κατάλαβα ότι μάλλον κοντεύουμε στο 10λεπτο και σταμάτησα να κρατιέμαι. Τα πήρε όλα μέσα στο στόμα της. Είναι πολύ καλή σε αυτό. Κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι δεν βιάζεται, περιμένει μέχρι να σιγουρευτεί ότι έχει ρουφήξει και την τελευταία σταγόνα. Αυτό ακριβώς χρειαζόμουν ένα καλό τελειωτικό χωρίς βιασύνες. Έφυγα ευχαρηστημένος. Δυστηχώς δεν πρόλαβα να την χαιρετήσω είχε μπεί ήδη δωμάτιο μέχρι να πλυθώ και να ντυθώ. Αλλά θα ξαναπεράσω. Η ηλικία της δεν με ενοχλεί, ούτε η εμφάνιση της από την στιγμή που με ικανοποιεί στις υπηρεσίες της και στα θέλω μου. Είναι πάντα καλή μαζί μου. Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται με τους υπόλοιπους. Δοκιμάστε με δικιά σας ευθύνη. Στα γούστα μου σχετικά με το σεξ πέφτει μέσα, για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να μιλήσω. Πάντως είναι τίμια επιλογή και ένα απ'τα λίγα στανταράκια μου που ξέρω θα περάσω καλά όπως θέλω εγώ. Ελπίζω να βοήθησα. Καλές τσάρκες να έχετε και πάντα να προσέχετε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 19, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ζάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Pornoreporter
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Αυγ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
340
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, EvilPlasma, Yatoputso και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2024
Για τι ηλικία μιλάμε ;
22 Μαΐου, 2024
Έχει γράψει ιστορία. Βασίλισσα της πίπας.
22 Μαΐου, 2024
Καλησπέρα αν καθόσουν λίγο στο σαλόνι θα έβλεπες μόλις φεύγει από σένα πάει σε άλλο δωμάτιο χωρίς την δέουσα αποστείρωση.
23 Μαΐου, 2024
50κάτι νομίζω
03 Ιουνίου, 2024
Καλησπέρα.. επειδή με καυλώνουν οι γριές και έχω πάει μόνο μια φορά γενικά..είδα το ποστ και λέω να την δοκιμάσω.. δουλεύει σήμερα;
04 Ιουνίου, 2024
Έτσι μου είπε, εκτός από Τετάρτες. Απ'το απόγευμα μέχρι το βράδυ στο ισόγειο, μόνη της είναι. Πες μας γνώμη αν την δοκιμάσεις.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6