Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 76 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Δοκιμασαμε λοιπον την περιβοητη τσατσα που γαμιεται....Και αυτο διοτι η Αντζελα οπως ειναι το ονομα της κατα καιρους τα απογευματα / βραδια στον συγκεκριμενο οικο την εχω πετυχει ρε ρολο υπηρεσιας... συνηθως οταν ειναι τσατσα, τον ρολο της πουτανας τον εχει η μελαχρινη αδυνατη ρουμανα η Ελενα αυτη με τα γυαλακια (την οποια την εχω παρει αρκετες φορες)....τωρα καποια πρωινα που ετυχε να περασω πετυχαινα και τις δυο να δουλευουν σαν πουτανες (Αντζελα και Ελενα) αλλα παντοτε προτιμουσα την Ελενα αντι για την Αντζελα...σημερα ομως εμφανιστηκε μοναχα η Αντζελα οποτε λεω δεν γαμιεται ας την δοκιμασω....προκειται για Ρουμανα, μελαχρινη ισιο μαλλι, με υψος καπου 1,65 χωρις τακουνια και αρκετα ευσωμη, θα ελεγα κανονικο BBW, παντως τα βυζια της ειναι μικρα σε σχεση με τα κιλα της, μιλαει απταιστα Ελληνικα...οποτε ειναι για αυτους που γουσταρουν κοπελες απο 90 κιλα και πανω...οπως εγω καλη ωρα...παρα πολυ καλος χαρακτηρας με κερδισε με την συμπεριφορα της (σε αντιθεση με την Ελενα η οποια παντα ειχε ενα υπεροπτικο υφος) ....ο οικος τελειως αδειος και οση ωρα ημουν δωματιο δεν πατησε ψυχη...τωρα στα του αγωνα περα απο το ελευθερο τσιμπουκι που κανει (αν και εγω δεν το δεχτηκα) αυτο που σιγουρα αξιζει ειναι η θεα της τεραστιας κωλαρας της οταν ειναι στημενη στα τεσσερα... σε αυτην λοιπον την σταση την γαμησα αργα αργα για να ευχαριστηθω οσο πιο πολυ γινοταν και τελειωσα.....Η πλακα πια ειναι... οτι τελικα περασα καλυτερα με την χοντρουλα "τσατσα" Αντζελα που απεφευγα τοσο καιρο παρα με την αδυνατουλα Ελενα.... χαχαχαχαχα..... ειμαι περιεργος οταν τις ξαναπετυχω και τις δυο μαζι να δω την αντιδραση της Ελενας τωρα που απο εδω και περα θα διαλεγω την Αντζελα αντι για αυτην (ναι οκ στην καραμουναρα της χαχαχαχα).....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Ελένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Dsar263
Σπουδαίος
39
Πόντοι:
3.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, Johnny Red2, Bonecrusher και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2024
Είσαι καταδρομέας!!! Δύναμη!!!
review reaction 1 Dsar263
22 Μαΐου, 2024
επαληθευτηκε ο νομος της πουτανας αλλη μια φορα απλα φιλε μου , οσο πιο χοντρη ,οσο πιο πατσαβουρα ,οσο πιο μεγαλη σε ηλικια ειναι μια πουτανα , τοσο καλυτερο κρεββατι κανει , νομος μεγαλος.τεκμηριωμενα πραγματα
review reaction 1 Dsar263, Bill the Dark Night
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2