Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είχα ένα ελεύθερο πρωινό και είπα να επισκεφτώ την Σόνια! Τα στενάκια της αμαρτίας ήρεμα χωρις φωνες κλπ! Ανεβαίνω πάνω και η Σόνια έστρωνε το κρεβάτι . Βγαίνει έξω και βλέπω μια μιλφαρα με πολύ ωραίο πρόσωπο φτιαγμένα χείλη ξανθιά με σώμα πολύ καλό για την ηλικία της (αφράτο αλλά ήταν και 46-48 χρόνων)με 2,5 βυζιά φυσικότητα.
Περνάω μέσα και ενώ είχα κάνει μπάνιο είχα φρεσκαρηστει με αποστηρωσε (δεν λέω καλά έκανε ) και ξεκινάει μια ακαποτη πίπα μέτρια θα έλεγα διοτη ήταν αργή και μονότονη σε όλο τον χρόνο που κράτησε....αρχίζω να βαριέμαι και την λέω να έρθει από πάνω μου και μου λέει δεν μπορεί γιατί είχε σπάσει το πόδι τησ και μπορεί μόνο στα 4 και ιεραποστολικό. Λέω δεν με πειράζει ούτως η αλλωσ ήθελα να παίξω με αυτές τις βυζάρες !! Ξαπλωμη για ιεραποστολικό που ίσως έκλεβε και λίγο γιατί δεν με άφηνε να γλύψω τις βυζάρες της και στην συνέχεια της είπα να έρθει για ισπανικό οπου απλά μου έτριβε τα βυζιά της πάνω στον πουτσο μου χωρισ να τον βάλω ανάμεσα.....τις τα πιάνω και εγώ και τον χώνω μέσα για ένα σωστό ισπανικό οπου και τελείωσα πάνω της! Ευγενική παρουσία η κυρία Σόνια και φάνηκε να κρατάει μόνη της το μαγαζάκι γιατί και τσατσά δεν είδα και όταν βγήκα είχε βάλει σύρτη στην πόρτα όπου μου άνοιξε την πόρτα και με χαιρέτησε με πολύ ευγενικό τρόπο!
Ααα επίσης ήταν πεντακάθαρη μιασ και την άκουσα να πλένετε πριν μπει στο δωμάτιο αλλά και βγαίνοντας !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 16, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Morty love Jessica
Σεβαστός
32
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, giorgiodelafuentes2, BisexualWannabe και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού