Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 179 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μπηκα πρωι πρωι κατ τις 9:30-10, ειχε 2 κοπελες αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της 2ης. Μπηκα λοιπον με την Τζουλια λογο των μεγαλων κρεμαστων βυζιων της. Πανω απο 50 χρονων μου κανει εμενα αλλα δεν εχω θεμα. Μεγαλα κρεμαστα βυζια και μετρο κωλο εμφανισιακα Μπαινω στο δωματιο και μετα απο 5 λεπτα ερχεται και αυτη μεσα, οχι πολυ ομιλητικη. Ξαπλωσω και αρχιζει να με φιλαει στις ρογες και στην κοιλια πηγαινοντας κατω στις μπαλες που τις ρουφηξε και ωραια. Αρχησε μετα να μου τον ρουφαει σαν δαιμονας χωρις καποτα, πανω κατω το κεφαλι, εβαζε και γλωσσα εκει που επρεπε, μολις 5 λεπτα στο παιχνιδι και ημουν πολυ κοντα στον τερματισμο. Της ειπα μετα να κατσει στα τεσσερα και αρχισα να κοπαναω την κωλαρα που ναι μεν μεσσαιο μεγεθος αλλα το μουνι της ηταν ζεστο, χωρις τζελ. Σα να ποναγε σε μια στιγμη αλλα οταν ρωτησα μου ειπε πως ηταν οκ. Ωραιος κωλος αλλα οχι κατι τρελο. Εβγαζε ομως εναν περιεργο ηχο που ηταν μη καυλωτικος και δεν βοηθαγε. Ισως ξαναπηγαινα για την υπεροχη πιπα, στο θεμα του σεξ δεν κανει κατι τρομερο. Η πιπα ηταν 10/10 ομως Έρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως