Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 210 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Εντάξει ρε παιδιά, μη το ισοπεδώνουμε κιολας, ΟΚ είναι άπειρη και σίγουρα δεν ειναι η μπάρμπαρα σε υπηρεσίες αλλά ειναι μικρούλα, έχει καυλόφατσα που σε προτρέπει να την ξεσκίσεις και κάνει καλό ακάποτο τσιμπούκι, χωρίς δόντι.
Στο γαμίσι τώρα όντος όπως λέει και ο προηγούμενος μαχητής δεν συμετέχει, δεν σε εμποδίζει όμως να κάνεις ότι γουστάρεις και έχω την αίσθηση ότι δεν θα πεί σε τίποτα όχι. Βέβαια, αν θέλει κάποιος μια τύπισα να την ξεφτιλίσει τελείως δεν κάνει ... είναι αυτονόητο οτι πρέπει να πάει σε γιαγιά, που αρέσκεται σε αυτό το είδος χρήσης (ή να περιμένει την επιστροφή της μπάρμπαρας τι καυλιάρα είναι αυτή η γυναίκα !!!!!!!!!!!!).
Η διάρκεια παραμονής στο δωμάτιο δεν νομίζω να είναι πρόβλημα για το κορίτσι, ούτε για την τσατσά (μπαρμπάρα).
Επειδή έχω πατήσει μόλις την έκτη δεκαετία ίσως το νεαρό της ηλικίας της να με προσελκύει κάπως.
Το κορίτσι έχει μακριά ξανθά μαλλιά, καυλόφατσα όπως προανέφερα και είναι αρκετά πάνω απο τα όρια του γεματούλα, οπότε όποιος γουστάρει μοντέλες δεν υπαρχει λόγος να μπεί.
Εύχομαι υγεία, δύναμη και καλά γαμήσια σε όλους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 11, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως