Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 54 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη στο δεξί μαγαζί και στο σαλόνι εμφανίστηκε ένα όμορφο κορίτσι η Νατάσα.
Πρόκειται για μία νεαρή ψηλή μελαχρινή Ρωσίδα με μακρύ μαύρο μαλλί κατάπράσινα μάτια και λευκό δέρμα.
Το στήθος της δυάρι στητό και σφιχτό με ωραίες ρώγες το πρόσωπο της όμορφο συμπαθητικό.
Το κορμί της αδύνατο όμορφο αλλά εμφανώς αγύμναστο. Καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά, το πρόγραμμα της είναι απλό στα 10 €.
Είσοδος της Νατάσσας στο δωμάτιο όπου με βρήκε φουλ καυλωμένο.

Χωρίς κάποια άλλα προκαταρκτικά έκατσε μπροστά μου και μου πέρασε καπότα.
Η στάση που είχε πάρει για να μου πάρει πίπα εντελώς άβολη για εμένα δεν έφτανα να χούφτωνω τίποτα.
Ξεκίνησε να κάνει μια ομολογουμένως καλή πίπα βαθιά κάνοντας με το κεφάλι της οχτάρια ενώ μου χαϊδεύε και τους όρχεις.
Η διάρκεια της πίπας της πάνω από 2 λεπτά, την σταμάτησα εγώ.

Της είπα και στήθηκε στα τέσσερα με σπασμένη την μέση και με το πρόσωπο της γυρισμένο στον καθρέφτη, της τον έχωσα κόλλησα πάνω της και άρχισα να την γαμάω δυνατά ενώ κοιταζόμασταν στα μάτια στον καθρέφτη.
Έδειχνε να της αρέσει και δεν δυσανασχετούσε καθόλου που την κοπανούσα δυνατά. Με κοίταζε συνεχώς στα μάτια ενώ δαγκωνε και τα χείλη της.
Γύρισμα σε κανονική στάση όπου έπεσα και έφαγα τα βυζιά της τα ρούφηξα από άκρη σε άκρη και πιπιλισα τις ρώγες, της έδωσα και χτυπήματα με τη γλώσσα μου στο λαιμό της και μου έλεγε ότι της αρέσει.
Είσοδος στην μούνα της και πέρασμα των χεριών μου κάτω από τους ώμους της όπου έφαγε δυνατό ξεμουνιάσμα.
Ή Νατάσα ανοιγε τις ποδάρες διάπλατα για να με διευκολύνει να την καρφώνω, βογκούσε μέσα στο αυτί μου και με χαϊδευε στην πλάτη και τον κώλο.
Πάνω στην καύλα μας επιχείρησα να της δώσω γλωσσόφιλο το οποίο αρνήθηκε και μείναμε σε μερικά σταματοφιλα.
Μετά από αρκετά λεπτά γαμησιου την έχυσα τέρμα μέσα της όπου με άφησε να στραγγίξω τελειωτικά.
Η αίσθηση του ίδιου της ήταν καλή δεν είδα να κάνει χρήση τζελ.

Πολύ καλή επιλογή για το δεκάρικο ή Νατάσα ευχαριστήθηκα να γαμάω μουνί.
Παραμονή της μέσα στο δωμάτιο σίγουρα 10 plus λεπτά.
Δεν έδειξε σημάδια βιασύνης και η υπηρεσία δεν ενόχλησε..
Σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 01, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
517
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, Elganador, Πρυτανης και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού