Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 578 10
Μπουρδέλα
571442
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Με αυτα και με τ αλλα ειπα να παω κι εγω να επισκεφθω την Ναταλι αφου πρωτα εφαγα ακυρο απο το ακριβως απο πανω οταν ζητησα ποδολαγνεια.
περιμενα λιγο στο σαλονι και ξαφνικα ξεπροβαλει η Ναταλι. μια πραγματικα πολυ ομορφη κοπελα με ωραια χαρακτηριστικα, ωραιο σωμα και το καλυτερο απ ολα ωραια και περιποιημενα ποδια. ρωτησα εαν επιτρεπει παιχνιδια με τα ποδια της, πηρα θετικη απαντηση και περναω στο δωματιο. με το που ηρθε δεν χασαμε χρονο της περιποιηθηκα τις πατουσες της. η καλυτερη μου να μ εχει ξαπλωμενο ανασκελα να της γλυφω τα πελματα και τα δαχτυλα κι εκεινη να μου τα τριβει στο προσωπο και να μου τα δινει στο στομα να τα απολαυσω. συνεχισαμε με ιεραποστολικο και τις πατουσες της στο προσωπο μου. εννοειται οτι θα ξανατιμηθει
περιμενα λιγο στο σαλονι και ξαφνικα ξεπροβαλει η Ναταλι. μια πραγματικα πολυ ομορφη κοπελα με ωραια χαρακτηριστικα, ωραιο σωμα και το καλυτερο απ ολα ωραια και περιποιημενα ποδια. ρωτησα εαν επιτρεπει παιχνιδια με τα ποδια της, πηρα θετικη απαντηση και περναω στο δωματιο. με το που ηρθε δεν χασαμε χρονο της περιποιηθηκα τις πατουσες της. η καλυτερη μου να μ εχει ξαπλωμενο ανασκελα να της γλυφω τα πελματα και τα δαχτυλα κι εκεινη να μου τα τριβει στο προσωπο και να μου τα δινει στο στομα να τα απολαυσω. συνεχισαμε με ιεραποστολικο και τις πατουσες της στο προσωπο μου. εννοειται οτι θα ξανατιμηθει
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
"Πραγματικά πολυ όμορφη" δεν ειναι η Ναταλί οπως δεν ειναι και κοπέλα αλλα μια ώριμη γυναίκα.
Μη θέσεις θεμα γούστου οτι εσυ ετσι θεωρείς την πολύ όμορφη, δεν αφορά κανεναν αυτό.
@Reuzel δεν μυριζαν καθολου ηταν πεντακαθαρα