Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 128 10
Μπουρδέλα
367047
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ειχα βγει με γκομενα και δεν εκατσε οποτε σιγα μη σκασω,τραβηξα μια Βεργας 7 να στανιαρω.
Ειχα διαβασει περι Σαμπινας και ειπα να δοκιμασω τι μπορει να κανει.
Μπαινοντας μεσα(Κυριακη γαρ) βλεπω 4 ατομα σειρα.Ειπα θα περιμενω να δω πως ειναι απο κοντα.
Βγηκε το μοντελακι με ενα δυκτιωτο οποτε ειπα "Ας περιμενω".Και περιμενα.ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ.
Σε λιγο θα βαραγα σκαμπιλια με την ψωλη μου στους αλλους πελατες.
Με τα πολλα μπηκα στο δωμστιο και κανα εικοσαλεπτο μετα μπηκε φουριοζα.Ημουν ηδη στο κρεββατι και με το που της μιλησα,μου ειπε να μη μιλαω και να μη φωναζω(Η που κατι παιρνει, η που θα επρεπε κατι να παιρνει αλλα τελοσπαντων)
Μου το παιζει λιγο να σηκωθει ελαφρως και αρχθζει ενα σολο κλαρινο με την καποτα αλλο πραγμα.Η κοπελιτσα ειναι του κονσερβατουαρ χαλαρα.Αφου με εκανε τουρμπο αρχισε να χορευει πανω και μετα για να τελειωσω στηθηκε στα 4.Δεν μπορεσα να κρατηθω πολυ γιατι ειναι μουναρα αλλα εχει σουπερ κάλο η σουπερ προμηθευτη.Με το που εχυσα με αφηκε συξηλο και τραβηξε στον επομενο.
Στα τελικα
Αναμονη :1.5 ωρα χαλαρα
Σεξ: Γυρω στα 7 λεπτα
Και φτανουμε στο ερωτημα αν την ξαναπαιρνα.Επειδη γινοταν της πορνης το καγκελο απο κοσμο,θα ηθελα να την ξαναδοκιμασω σε πιο χαλαρα.Αν εχει....
Δεν ειναι για ολους παντως...
Ειχα διαβασει περι Σαμπινας και ειπα να δοκιμασω τι μπορει να κανει.
Μπαινοντας μεσα(Κυριακη γαρ) βλεπω 4 ατομα σειρα.Ειπα θα περιμενω να δω πως ειναι απο κοντα.
Βγηκε το μοντελακι με ενα δυκτιωτο οποτε ειπα "Ας περιμενω".Και περιμενα.ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ.
Σε λιγο θα βαραγα σκαμπιλια με την ψωλη μου στους αλλους πελατες.
Με τα πολλα μπηκα στο δωμστιο και κανα εικοσαλεπτο μετα μπηκε φουριοζα.Ημουν ηδη στο κρεββατι και με το που της μιλησα,μου ειπε να μη μιλαω και να μη φωναζω(Η που κατι παιρνει, η που θα επρεπε κατι να παιρνει αλλα τελοσπαντων)
Μου το παιζει λιγο να σηκωθει ελαφρως και αρχθζει ενα σολο κλαρινο με την καποτα αλλο πραγμα.Η κοπελιτσα ειναι του κονσερβατουαρ χαλαρα.Αφου με εκανε τουρμπο αρχισε να χορευει πανω και μετα για να τελειωσω στηθηκε στα 4.Δεν μπορεσα να κρατηθω πολυ γιατι ειναι μουναρα αλλα εχει σουπερ κάλο η σουπερ προμηθευτη.Με το που εχυσα με αφηκε συξηλο και τραβηξε στον επομενο.
Στα τελικα
Αναμονη :1.5 ωρα χαλαρα
Σεξ: Γυρω στα 7 λεπτα
Και φτανουμε στο ερωτημα αν την ξαναπαιρνα.Επειδη γινοταν της πορνης το καγκελο απο κοσμο,θα ηθελα να την ξαναδοκιμασω σε πιο χαλαρα.Αν εχει....
Δεν ειναι για ολους παντως...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 25, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σαμπίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Σεξ: Γυρω στα 7 λεπτα"
οτι καλυτερο εγραψες, αυτο αρκει
Αμέσως θα ανεβάσει θετική κριτική με τους κλώνους του για να διορθώσει τα αδιόρθωτα.
ΥΓ Η Sabina για να βγάλει τη βάρδια πίνει πολύ ΚΟΚΑ κόλα, αν κατάλαβες.
Απο στουντιο και πανω...ισως...