Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 149 10
Μπουρδέλα
248756
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Περίπου έξι μήνες και κάτι μετά, επιστέφθηκα τον οίκο της Χωματιανού 11β προκειμένου να βρω την Αλεξάνδρα.
Αφού με ενημέρωσε η κυρία της υπηρεσίας ότι στην βάρδια είναι η Αλεξάνδρα και υπήρχε άδειο δωμάτιο,έδωσα το μπλε εισιτήριο καιμπήκα.
Στα του αγώνα, ξεκινήσαμε με τα τέλεια προκαταρκτικά της Αλεξάνδρας με παθιασμένα φιλιά και χάδια, περιποιήθηκα το υπέροχο στήθος της και τις κατ' επιλογήν ευαίσθητες περιοχές της.
Το καταπληκτικό της στοματικό, ακόμη και σκουφάτο, είναι ότι καλύτερο προκειμένου να ανεβάσει την λίμπιντο στα ύψη.
Για sex ΄ήρθε σε στάση horse riding όπου από την καύλα δεν άργησε να έρθει το τέλος.
Συγκεντρωτικά, η Αλεξάνδρα αποτελεί διαχρονικό αστέρι του χώρου για όσους έχουν χημεία μαζί της, όπως έχω κι εγώ.:smiling-face-with-heart-eyes:
Αφού με ενημέρωσε η κυρία της υπηρεσίας ότι στην βάρδια είναι η Αλεξάνδρα και υπήρχε άδειο δωμάτιο,έδωσα το μπλε εισιτήριο καιμπήκα.
Στα του αγώνα, ξεκινήσαμε με τα τέλεια προκαταρκτικά της Αλεξάνδρας με παθιασμένα φιλιά και χάδια, περιποιήθηκα το υπέροχο στήθος της και τις κατ' επιλογήν ευαίσθητες περιοχές της.
Το καταπληκτικό της στοματικό, ακόμη και σκουφάτο, είναι ότι καλύτερο προκειμένου να ανεβάσει την λίμπιντο στα ύψη.
Για sex ΄ήρθε σε στάση horse riding όπου από την καύλα δεν άργησε να έρθει το τέλος.
Συγκεντρωτικά, η Αλεξάνδρα αποτελεί διαχρονικό αστέρι του χώρου για όσους έχουν χημεία μαζί της, όπως έχω κι εγώ.:smiling-face-with-heart-eyes:
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 21, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Ρε για δες εδω αλλαγή... μαλλον θα ξέμεινε από πελάτες απο το αποστειρωμενο πρόγραμμα της και ειπε να αλλαξει τροπαρι.