Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 74 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
η κριτικη ειναι για τον οικο δεξια, οπως κατεβαινεις-μπαινεις στο υπογειο.

αφου εδωσα εξετασεις με αντζελα και περασε με επιτυχια κανοντας την ενα μελλοντικο στανταρακι μου, ηρθε και η σειρα της αναπληρωματικης του ιδιου οικου, που καποιες φορες παιζουν μπαλα και ταυτοχρονα, την αλεξανδρα.
κοντου αναστηματος, μελαμψη και μελαχρινη με μαλλι μεχρι μεση, συμπαθητικη φατσα στα σκοταδια που την πατας ευκολα ομως, γιατι μεσα και σε κοντινη αποσταση παιζει και να ξενερωσεις... σαυριζει λιγο, μικρο βυζι και πεσμενο, το οποιο μεσα μου ειπε να μην το ζουλαω πολυ γιατι πονουσε, μπυροκοιλι το οποιο (προσοχη) δε φαινεται με τη σωβρακοκιλοτα-σορτσακι που φοραει στο σαλονι, νορμαλ κωλος και οκ ποδια.
σαλονι αδιαφορο, αλλα σου βγαζει μια αθωοτητα σιγανοπαπαδιας και σε πειθει να μπεις... τρομαρα μου.
πρωτη φορα που το πορνοενστικτο απουσιαζε και δεν εδωσε κανενα σημα, φολας η' μη δηλαδη.
εισοδος και κατευθειαν σκαει κρεβατι γονατιστη και με περιμενει.
μπαλαμουτι δηλαδη τιποτα.
σκαω και εγω και ξεκιναω εξερευνηση σωματος, το οποιο δεν ειναι και οτι καλυτερο τελικα.
το δερμα ειναι λιγο τραχυ οπου επιασα.
πολυ ραγαδα, ακυρο βυζι τελικα απο κοντα και ακομα πιο ακυρη φατσα... ιδιως οταν γελαει.
στο μπυροκοιλι (το οποιο ξαναλεω δε φαινεται στο σαλονι με τη σωβρακοκιλοτα-σορτσακι που φοραει) εχει και ενα τατουαζ γυρω απο τον αφαλο ξεθωριασμενο μαζι με πιρσινγκ.
τρωω απιστευτη ξενερα.
μου κανει νοημα για πιπα και ξαπλαρω τανασκελα.
της λεω για φρι (εχω πετυχει να λεγεται για φρι απο την τσατσα) και μου ειπε οτι δεν κανει, σκιζει προφυλακτικο και βλεπω ξανα κοκκινη καποτα.
καλα κρασα λεω, παλι με μισο... κλπ κλπ.
μου τη φορμαρει σε πεσμενο πουλι και ξεκιναει.
η πιπα της ομως ειναι αρκετα καλη και εχει βαθος, κανει μακροβουτι και γενικα παιζει με τον κορμο.
την αφησα να το παει οπου θελει, αλλα στα παπαρια εριξε πορτα. πιστευω αν ηταν και φρι, θα ξεπερναγε αυτην της αντζελας.
κουφο και ομως πραγματικο. Money Mouth
τελειωνει και της λεω για καου οπως ειναι.
ανεβαινει και ξεκιναει την ιππασια, αλλα ειναι μετριας μορφης. ειχε παρει τετοια σταση σωματος που εκανε κουμαντο αυτη για να αποφυγει τις βαθιες διεισδυσεις. βαρεθηκα την αχρωμια της, της πιανω τα καπουλια και δινω εγω ρυθμο ωσπου ξεκινησαν τα φλαπα φλουπα να ηχουν σε ολο το δωματιο. ταυτοχρονα ξεκινησε τις κραυγες.
το καβλι μου να εχει σφηνωσει στο μουνι της και απο την τριβη να αρχιζει να με τραβαει προς τα κατω και να με ενοχλει.
λιπανση 0 δηλαδη.
τη σταματαω για να μην εχουμε κανα σπασιμο απροοπτο και της λεω για ντογκυ.
τη στηνω στην ακρη του κρεβατιου με μενα ορθιο κλασσικα.
κανει καλο στησιμο (παλι καλα), μπαινω χαλαρα και ξεκιναω να ανεβαζω ρυθμο. οι πρωτες κραυγες ξεκινησαν παλι με το καλησπερα και ταυτοχρονα εκανε καποιες κινησεις να αποφυγει το πληρες μπασιμο.
της πιανω την κωλαρα, την κεντραρω και ξεκιναω να ανεβαζω τεμπο. εκει ξεκινησαν οι φωνες και τα ωχ ωχ ωχ (οχι τα αναλογα του λουμπεν Κουλ ). το καβλι μου να εχει μαγκωσει τελειως και να μη μπορω παλι να μπω μεσα της ολοκληρος.
τη ρωταω για λιπαντικο και μου λεει οτι δεν εχει.
ρε συ της λεω θα σπασει καμια καποτα και της λεω επισης για σαλιο.
αν και στην αρχη δεν καταλαβαινε τι της ελεγα, καταληγει στο οχι και να συνεχισω.
ε δε γαμιεσαι λεω, τη βαζω κατω παλι και ξεκιναω. οι φωνες πιο δυνατες αλλα και ο πονος στο καβλι μου απο την πιεση να γινεται σιγα σιγα πολυ ενοχλητικος και να αγγιζει τον πονο ελαφρως.
της λεω για σαλιο ξανα, παλι οχι μου λεει και συνεχιζω σε ποιο ηπιο τεμπο για να μην ποναω εγω στην τελικη.
γαμω τις κωλοκαποτες σας τις κοκκινες σκεφτομουνα.
σε καποια φαση, τραβιεται μπροστα απο το ζορι και βγαινω απο μεσα της, που στην κυριολεξια ειχα κολλησει.
σηκωνεται και παει να ντυθει.
της λεω που πας ? τι μου λεει, οχι φινις ???
ποιο φινις μωρη κοτα ????
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ μου λεει.
Μαλακία
ελα εδω και ασε τα ωχχχχχχχχ.
τη βαζω μισιον και ρε μαγκες δε μπορουσα να μπω με τιποτα. τι στο μπουτσο εκανε, πως ειχε βαλει ετσι το μουνι της, ειλικρινα δε μπορουσα να καταλαβω. πρωτη φορα τετοιο πραγμα.
υπεθεσα λογω μη λιπανσης λογικα.
εννοειται μου πεφτει και μου λεει ελα να σε μαλακισω για να χυσεις.
α καλα βρηκες ατομο που χυνει ετσι λεω και με αυτην την προγραμματαρα που κανεις κιολας Εμμμμ
στεκεται διπλα μου και με το προφυλακτικο, που ειχε φτασει λιγο πριν βγει, ξεκιναει τη χειροτεχνια.
και εκει παπαρια.
αγαρμπη παντελως. τι να χουφτωνα, τι να χαϊδευα μπας και φτιαχτω λιγο... τιποτα.
της λεω αστο και ξεκουμπισου (ευγενικα παντα). Αγγελούδι
πηγα οπως ημουν για τα καθαριστικα και την ωρα που τραβηξα την γαμωκαποτα να βγει, πηγε να ξεριζωθει και το καβλι μου μαζι.
της ειπα τζους, καθαριστηκα κλασσικα μετα και αντε γεια.
βγαινοντας ειπα στην τσατσα οτι δεν κανει η τυπισσα απλα.

για να κλεισω.
1) ο χορος για κλωτσες, αλλα και οπως εχω γραψει και για την αντζελα στην προηγουμενη κριτικη ακριβως.
2) η τσατσα δεν ενοχλησε καθολου,
3) η αλεξανδρα δεν κανει για τη δουλεια. αυτο που καταλαβα ειναι οτι θελει απλα να τσεπωσει το μεροκαματακι της, οσο πιο ανωδυνα γινεται.
4) μεγαλη προσοχη στην εμφανιση της, γιατι με τα σκοταδια την πατας πολυ σχολαστικα, οπως επισης και με το συνολακι που φοραει. λογικα ξερει να καλυπτει τις ατελειες της (μπυροκοιλι κυριως) και αυτο ειναι πολυ συν της.
απο μενα ειναι οχι βεβαια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
papaphilips