Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 62 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά από καιρό βρήκα την Άννα...
Την έψαχνα όλο το καλοκαίρι, αλλά η τσατσά που δουλεύουν μαζί συνήθως μου είχε πει ότι δουλεύει καμαριέρα ξενοδοχείου σε κάποιο νησί...
Τελικά ήρθε πριν κανένα μήνα στην δουλειά...
Πλήρωσα την κυρα κομπρέσα και μπήκα στο δωμάτιο το οποίο ήταν φουλ ζεστό (για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση των νέων)...
Είχα βγάλει τα ρούχα, αλλά η ζέστη που έβγαζε το αρκουδίσιον ήταν υπερβολικά μεγάλη για τον καιρό που έκανε εκείνη την μέρα...
Άρχισα να ιδρώνω και να δυσφορώ...
Μόλις μπήκε η Άννα (φορώντας 12 ποντες γόβες) μετά από μερικά λεπτά, της είπα να κλείσει το αρκουδίσιον γιατί είχα σκάσει από την ζέστη...
Εκείνη έφερε το τηλεχειριστήριο και προσπαθούσε να κλείσει το αρκουδίσιον, αλλά δεν ήξερε το κουμπί...
Αφού προσπάθησε για λίγη ώρα μου το έδωσε και το έκλεισα εγώ...
Ύστερα ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να με τρίβει σε όλο μου το σώμα νευρικά κάπως και αμήχανα σαν να μου έκανε γρήγορο μασάζ, αποφεύγοντας τα φιλιά στο πρόσωπο (για γλωσσόφιλα ούτε λόγος)...
Μετά πήρε ένα χαρτομάντηλο και αφού σκούπισε τον πούτσο μου προσεκτικά άρχισε ένα φοβερό τσιμπούκι, μεγάλης ηδονικότητας και αισθησιασμού, αντάξιο και καλύτερο της Ρωσικής σχολής θα έλεγα...
Ύστερα από κανένα 2λεπτο περίπου σταμάτησε και μου είπε ότι θα στηθεί στα τέσσερα για πισοκωλλητό, ενώ μου ξεκαθάρισε ότι δεν γουστάρει ιεραποστολικά...
Άρχισα να πιστονιάζω το μουνί της το οποίο δεν είχε καμιά αίσθηση (λόγω περίσσειας λιπαντικού μάλλον)
Μετά από λίγο της είπα ότι κουράστηκα και μου είπε για κώλο, από μόνη της...
Πήρε το λιπαντικό και έβαλε και ξανά στήθηκε στα τέσσερα...
Μπήκα στο κωλάντερό της και άρχισα να την γαμεύω, αλλά και πάλι δεν καταλάβαινα τίποτα...
Καμιά αίσθηση, λες και γάμαγα στον αέρα...
Τα ίδια και χειρότερα από το μουνί δηλαδή... Αυτό το έπαθα με την Αλεξάνδρα την Πολωνέζα (Χαλκοκονδύλη και 3ης Σεπτεμβρίου), πριν λίγους μήνες... Άλλη χώνα και αυτή από τον κώλο... Ούτε να την είχε γαμήσει η μισή Αθήνα...
Άσχετο το τελευταίο, ξαναγυρίζω στο θέμα μας...
Με παρότρυνε η Άννα να δυναμώσω την ένταση, αλλά και πάλι τίποτα...
Της είπα να ξαπλώσει όλη μπρούμυτα και εγώ από πάνω της, μπας και γίνει κάτι...
Αυτή όμως αφού ξάπλωσε μπρούμυτα έκλεισε τα πόδια της και άφησε τα δικά μου έξω ώστε να μειώνει την διείσδυση (το γνωστό κόλπο)...
Τελικά με τα πολλά της είπα ότι δεν πρόκειται να τελειώσω και να με τελειώσει αυτή με μαλακία...
Τότε μου έβγαλε την καπότα και αφού με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα, ξάπλωσε δίπλα και μου έπαιζε τον πούτσο, σιγά - σιγά, αλλά έβαζε και το στόμα της πολύ κοντά, ενώ ψιλο έγλυφε το πουτσοκέφαλο κάποιες φορές...
Σε κάποια στιγμή, άρχισε κανονικά το τσιμπούκι που μου έκανε στην αρχή...
Μου έκανε τσιμπούκι για κανένα λεπτό κανονικά...
Μετά σταμάτησε και άρχισε την μαλακία πάλι και το ψυλο γλύψιμο στο κεφάλι κάποιες φορές, ενώ είχε το στόμα της πολύ κοντά στον πούτσο μου...
Κάποια στιγμή κατάλαβε ότι χύνω και τα πλησίασε το στόμα της τόσο ώστε να ψιλο γλύψει κάποια από τα χύσια μου, ενώ τα πολλά έπεσαν στην κοιλιά μου βέβαια...
Τα έφτυσε στο χαρτομάντηλο και πήγε στον νιπτήρα να πλυθεί...
Καθώς καθαριζόμουν και εγώ με τα μωρομάντηλα που είχε, πιάσαμε την κουβέντα...
Μου είπε ότι ήρθε από το Μπεράτι της Αλβανίας το 2017, πριν από 7 χρόνια περίπου (ήρθε χειμώνα)...
Της είπα ότι μοιάζει με την Χριστίνα Μπόμπα του Σάκη Τανιμανίδη, αλλά στο πιο άγριο αρκετά...
Χαμογέλασε και μου είπε ότι πολλοί μπαίνουν αλλά ελάχιστοι έως καθόλου περνάνε (εγώ είμαι ένας από αυτούς χαχαχα...).
Μου είπε επίσης ότι αρκετοί της ζητάνε να τους βάλει κωλοδάχτυλο με ταυτόχρονη μαλακία για να χύσουν...
Πάντως έχει πάρει αρκετά κιλά στην κοιλιά κυρίως, πράγμα που το είδα μόλις μπήκε...
Παλιά είχε πολύ όμορφο κορμί, αρμονικό με αθλητική γραμμή... Όχι ότι με χάλασε ο τωρινός της σωματότυπος...
Φεύγοντας πήγα στον Σκλαβενίτη, απέναντι από το παλιό Φρουραρχείο, να πάρω κάτι που χρειαζόμουν...
Θυμήθηκα ότι εκεί είχα δει τον Λιγνάδη με έναν νεαρό, να ψωνίζουν και στο τέλος, να φεύγουν με την μηχανή του (του Λιγνάδη εννοώ)...

*Τον τίτλο τον δανείστηκα από το γνωστό τραγούδι του Αντώνη Καλογιάννη παραποιημένο βέβαια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 19, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως