Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.5 67 10
Μπουρδέλα
76428
Γενική βαθμολογία
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
κυριακη ξυμερωματα περασμενες 2¨30 ηρεμια απολυτη εξω φτανω κολοκυνθους για ροδελα μπαινω στο καινουργιο αυτο ρδελο βλεπο ενα συμπαθιτικο πορνιδιο και λεω να περασω με τις γνωστες υπηρεσιες ακαποτο ροδελα και τα σχετικα δινω το μπλε κουπονι και μπαινω μετα απο κανα 10καλεπτο ερχεται και αυτη τι το ηθελα και μπηκα?βγαζει κιλοτακι και ξεκινα ει μια ξενερωτη ακαποτη πιπα πιο πολυ με το χερι παρα γλυψιμο το παραξενο τις υποθεσεις ηταν οτι μου επερνε πιπα για κανα 10καλεπτο με τεταρτο ναι καλα διαβαζετε οταν 10λεπτα διαρκει ολοκληρο το σκηνικο ο λογος οπως μου ειπε?επειδη τον ειχα μεγαλο και θα ποναγε αν τις τον εβαζα οποτε χωρις να ρωτησει ακουσον ακουσον πηρε προτοβουλια μονη τις και σου λεει πανω στην καβλα του που θα το καταλαβει ο μαλακας αμ δε τις ειπα η σε γαμαω η τα λεφτα πισω εκανε πως δεν καταλαβενε αλλα την γυρισα στα τεσσερα και την ξεκινισα την ωρα που πιγα να τισ τον βαλω στον κωλο σπαει το καποτιδιο εφτυχως δεν ειχε μπει καν μετα τσιμπουκι και χυσιμο στο στομα επειδη δεν γραφω πολυ συχνα κακως βεβαια σε μι παλιοτερη κριτικη για το φ40 ειχα γραψει μα καλα δεν τις εκπεδευουνε πριν βγουνε στο κλαρι?δεν ξερεις γλυκια μου οτι ολα τα μεγεθη δεν ειναι ιδια?βαλτε μια ταμπελα εξω απο το ρδελο σας μεχρι ποσους ποντους δεχεστε να ξερουμε και εμεις τι να κανουμε πρεπει να το σεβεστε το γαμημενο το 20σαρικο συμπερασμα αν δεν σκσω το 80αρι με 100σταρικο κωλο δεν γαμαω αυτα και προσοχη μια ξανθια κοντοπουτανι ειναι αυτη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού