Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 325 10
Μπουρδέλα
537773
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρώτη φορά με Εύα, είναι νεαρή, όμορφη, ψηλή με καμπύλες. Πίπα με λαγνεία και χαμόγελο σε δυο στάσεις που θέλει λίγο τεχνική παραπάνω. Η πίπα της άφιλτρη και βαθιά, χαϊδεύει μπάλες αλλά δεν γλείφει αρχίδια, << Εύα κακώς>>. Μου αρέσει σαν γυναίκα πολύ και αφού πρόκειται για επαγγελματία της το ανταπέδωσα και εγώ σαν επαγγελματίας. Την γάμησα σε τρεις ρυθμούς, και σε τρεις στάσεις. Στάση πρώτη: Ανάσκελα για δύο λεπτά να βλέπω το όμορφο πρόσωπό της. Στάση δεύτερη: Στα 4 για να βλέπω την όμορφη χαράδρα της, τα όμορφα κωλομαγουλά της, τις τρυφερές και επιθυμητές τρυπούλες της. Έτοιμος ήμουν να σκύψω να αρχίσω το γλείψιμο της κωλάρας της αλλά κρατήθηκα λόγο υγιεινής. Στάση τρίτη: Στάση της Αγίας για δύο λεπτά και τελείωμά φυσικά επάνω στο στήθος της. Ήξερα ότι μαζί της μία φορά δεν θα μου φτάσει. Θα περάσω ξανά. Είναι καλή σε αυτό που κάνει, είναι αληθινή. Δεν κλέβει στις στάσεις, στήνεται καλά και δεν δυσανασχετεί, ότι ανακοινώνεται έξω ανταποκρίνεται. Μέσα είναι χαμογελαστή, δοτική. Αν έδινε και κώλο θα ξεπερνούσε την Barbora μαζι με την Sabina σε επισκεψιμότητα. <<Εύα σκέψου το>>.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 11, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εύα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Νοεμβρίου, 2023
Αρχειδια γλυφει και μαλιστα πολυ καλα...
Tsarkalakos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1