Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 68 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μεσημεράκι στο Μετάξι! Τα μισά ανοιχτά τ άλλα όχι! Σχεδόν τυχαία μπήκα Κολωνού 45 όλο ευθεία στο βάθος! Εκεί δεν είναι ότι δεν έχω δει καλά τεμάχια αλλά δεν είναι τόσο του στυλ μου! Σήμερα όμως...Βλέπω τούμπανο, άλογο κούρσας Κολομβιανή με τ όνομα Καρίνα! Την είχα δει και πιο παλιά κάπου Ιάσωνος 44 ή 46 αλλά δεν είχα μπει! Σήμερα ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να ΜΗΝ έμπαινα! Το κορίτσι δηλώνει 25 Μαΐων είναι ψηλό κορίτσι, καλό προσωπάκι, νταρντάνα ΟΧΙ χοντρή ή καν γεμάτη, μπουτάρες, ΚΩΛΑΡΑ, Βυζί τούμπανο φτιαγμένο ταττού, μαλλούρα μαύρη ίσια μακριά μέχρι τον κώλο! Έδωσα το δεκάρικο χωρίς καμία 2η σκέψη. Μετά από λίγη αναμονή σ ένα ΚΑΛΟ δωμάτιο με ωραίο σκληρό στρώμα σε σχέση με άλλα τσαρδιά ήρθε και ο μούναρος...Μιλάει και αγγλικά κάτι που βολέυει! Λίγο σόσιαλ και πέρασμα κατευθείαν στο ψητό! Πίπα μέτρια μεν αλλά με τέτοια εμφάνιση δεν χρειαζόταν και πολύ! Αφήνει χουφτώματα και χάρηκα βυζί μπούτια όσο μου έπαιρνε πίπα! Πρώτη στάση ιεραποστολικό με την Καρίνα ν ανοίγει τέρμα τα μπούτια να το παίρνει όλο μέσα και να με σπρώχνει απ τα κωλομέρια να μπαίνω όλος μέσα! Της αρέσει? το έντονο σεξ, δείχνει να το αποζητά, δεν χόρταινα να την/μας κοιτάζω από τον καθρέφτη! Αλλαγή στάσης και doggy που πραγματικά ήταν το θέαμα το κάτι άλλο! Κώλος μεγάλος, καλός στην αφή η θέα από την πούτσα να παραβιάζει τη μούνα της, τα μαλλιά της πεταγμένα πάνω στην πλάτη της, μακριά, να φωνάζει, να βογκάει! Έβρισκα πάτο, δεν μπορούσε, εγώ συνέχιζα χωρίς καφριλίκα όμως, αυτή συνέχιζε να βογκάει και να μην μπορεί, κατέβαινε, κατέβαινα και εγώ...δεν την άφηνα...Τη γαμούσα, τη "βίαζα"/'όλο μέσα! Την/μας κοιτούσα στον καθρέφτη, ΔΕΝ υπάρχουν τέτοια στον έξω κόσμο για μας, πόσο κρίμα τέτοια πρέζα να κρατάει τόσο λίγο...
Τέλειωσα και στράγγιζα μέσα την στα 4, με αυτήν να ηρεμεί, να κοιτάζει και αυτή στον καθρέφτη! Είχα πέσει σχεδόν πάνω της. ήταν καλό, αυτή κραβατογεμίστρα και γω αρκετά ογκώδης, είχαμε "πιάσει όλον τον καθρέφτη! Μιλήσαμε για λίγο, είναι καλό να χει η γκόμενα ταττού να χεις και συ, σπάει αβέρτα ο πάγος, της πλάκωσα στ αληθηνά κοπλιμέντα, της άρεσαν, χαμογέλασε, με χαιρέτησε και πάει και αυτό! Το ξαναλέω, πάλι καλά που υπάρχουν τέτοια στη ζωή μας και πόσο κρίμα να κρατάνε τόσο λίγο! Γαμάτε αβέρτα ότι αναποδιά και να συμβαίνει!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 07, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καρίνα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
EvilPlasma
Ανώτατος