Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 71 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Σήμερα συναγωνιστές το μενού είχε Βουλγάρες, έτσι (τυχαία) δηλαδή μου βγήκε!

Λοιπόν η Πάολα είναι μια μικρόσωμη μελαχρινή και συμπαθητική στο σαλόνι κοπελίτσα (γύρω στα 20). Τσατσά είναι η πολύ γνωστή κυρία στην Φυλής που εγώ τι λέω κα "Κασέτα" (γιατί επαναλαμβάνει συνέχεια, μονότονα και γρήγορα τα ίδια λόγια). Η πρωτοτυπία της τσατσάς αυτή την φορά ήταν πως ορκιζόταν να μας επιστρέψει τα χρήματα αν δεν μέναμε, λέει, πολύ ευχαριστημένοι. Με τέτοιες εγγυήσεις και με δεδομένο ότι αυτή την φορά έψαχνα για πιπίνι πέρασα εύκολα στο δωμάτιο. Το κοριτσάκι φορούσε ένα μαύρο μπουστάκι και ένα στριγκάκι με ζωγραφισμένες μικρές γατούλες. Έχει μακριά κατάμαυρα μαλλιά. Επίσης είχε μακιγιαριστεί και είχε φτιάξει τα μάτια της, και ήταν στο πρόσωπο ένα κουκλάκι θα έλεγα. Το περίεργο ήταν ότι ενώ μειδιούσε δεν γελούσε (υπομονή, η αποκάλυψη προσεχώς).

Από κορμί μινιόν με μικρό βυζάκι, ωραίο, και ωραία ξυρισμένο νινάκι. Το 69 ήταν στο μενού αλλά δεν πήρα. Πριν την πίπα κάτι της είπα και γέλασε αυθόρμητα, και... ξαφνικά είδα ότι της έλειπε ένα (?) δόντι από μπροστά! Εεε έτσι εξηγείται ότι δεν άνοιγε το στοματάκι της το μπουμπουκάκι μας… Αφού ξεπέρασα κάποιες στιγμιαίες αναστολές για το θέμα πίπα, το κορίτσι ξεκίνησε με μια τυπική σε ποιότητα αλλά μεγάλη σε διάρκεια πίπα. Μετά αρχίσαμε τον αγώνα όπου βρήκα την χαρά μου γιατί το μικρό είναι πολύ βολικό να το κάνεις ότι θες και είναι και υπάκουο! Ο αγώνας κράτησε αρκετή ώρα (ήταν η 2η συνεχόμενη επίσκεψη στην Φυλής και είχα δυνάμεις) και το πιπίνι ναι μεν δεν πήρε καμιά πρωτοβουλία, αλλά με κοιτούσε συνέχεια με το όμορφο στολισμένο και γλυκό μουτράκι της (ευτυχώς πρόσεχε, και δεν άνοιγε το στόμα της). Όλα καλά λοιπόν. Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των petit μελαχρινών πιπινιών.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Υπηρεσίες
Kaloeros
Ανώτερος
212
Πόντοι:
9.275
Ανάφερε αυτήν την κριτική