Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 123 10
Γενική βαθμολογία

4.6
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Απάτη η Βέρα ότι χειρότερο
Μου λέει η τσατσα ελεύθερο στοματικό όλες η στάσεις και ελεύθερα πιασίματα
Πληρώνω και μπαίνω στο δωμάτιο
Περιμένω περίπου 15λεπτα και μπαίνει η κοπέλα με ξινισμένο μούρη γδύνεται ξαπλώνει στο κρεβάτι ανάγει την καποτα και της λέω χωρίς εκκινεί την στιγμή άρχισε να φωνάζει και μου πέρασε καποτα λέω τέλος πάντων περνάνε 2 λεπτά και πάει να σηκωθεί της λεω δεν εχει σηκωθεί καθόλου πως θα μπω άρχισε να φωνάζει πάλι και μετα απο λίγο τον πήρε πάλι στο στόμα μετα απο 2 λεπτά σταμάτησε και ξάπλωσε στο κρεβάτι εγω μισό καυλομενως προσπάθησα να την γαμισω ματα απο 2λεπτα της λεω να ανέβει απο πάνω και πάλι άρχισε να φωνάζει και μου λεει εχει περάσει η ώρα και γύρισε στο τέσσερα εγω ξενέρωσα και μου έπεσε η μισοκαυλομενει πουτσα μου της είπα να φύγει και πάλι άρχισε να φωνάζει και σηκώθηκε και έφυγε (οταν φώναζε τα έλεγε στη ουκρανική)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2023
Όνομα κοπέλας
Βέρα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , Pol Pan, giorgiodelafuentes2 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2023
φώναζε οντως,πώς φώναζε δηλαδή; μήπως να τόληγες εκεί;
14 Σεπτεμβρίου, 2023
Χάλια δηλαδή... αποντη στιγμή στη αρχή ενώ παρέχει ελευθερο στοματικό και στο δωμάτιο αρνείται... σηκώνεσαι, βγαίνεις και ζητάς το 20αρικο πίσω... ή στη συνεχεια... μετά από όλα αυτά... Το 20ευρω εχει αξία.
14 Σεπτεμβρίου, 2023
Η πλακα ειναι οτι τρωνε φαπες στην χωρα τους και τους συμπεριφερονται οι αντρες τους εκει σαν σκουπιδια. Μετα ερχονται ελλαδα κ παιρνει η σουφρα τους αερα. Γιατι σε γενικες γραμμες ειμαστε καλα παιδια. Μας θεωρουν ομως μ@λακες και βγαζουν το αχτι τους και τα ψυχολογικα τους επανω μας. Ρε πισω ολες( με αυτη τη συμπεριφορα) απο κει που ηρθατε..
review reaction 1 claimain
15 Σεπτεμβρίου, 2023
Μη τρελένεσαι ρε μπρο....
15 Σεπτεμβρίου, 2023
Γράφεις: "Μου λέει η τσατσα ελεύθερο στοματικό όλες η στάσεις και ελεύθερα πιασίματα"...Αυτές οι τσατσάδες, αν όχι όλες, οι περισσότερες πάντως, είναι για κλωτσιές! Λες και έχουν κασέτα και μιλούν εντελώς μηχανικά...Άλλο παρουσιάζουν, άλλο τελικά προκύπτει...
review reaction 1 claimain
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5