Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 124 10
Μπουρδέλα
190739
Γενική βαθμολογία
3.3
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Συναγωνιστές μην σας παραξενεύει ο τίτλος. Τελευταία μου έβγαιναν σούπερ όλες οι επισκέψεις το οποίο μ' έκανε ν' αγχώνομαι γιατί στατιστικά δεν στέκει και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο θα κάτσει η στραβή, τουλάχιστον μου έκατσε ανώδυνα. Με λίγα λόγια έχω πολύ - πάρα πολύ καιρό να φύγω από μπου χωρίς να γαμήσω. Όλα τα "χρωστάω" σ' αυτό το ξυλάγγουρο την Έμιλυ. Με παγίδευσαν οι βυζάρες και πέρασα χωρίς να κοιτάξω καλά. Στο δωμάτιο την είδα καλύτερα, δεν μου άρεσε αλλά το χειρότερο είναι ότι πριν το καταλάβω και με συνοπτικές διαδικασίες μου είχε φορέσει σκούφο και ξεκίνησε το χειρότερο τσιμπούκι ever. Όπα της λέω, η κυρία ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό, τί συμβαίνει εδώ? Εγώ έχω ένα προφυλακτικό μου απαντάει και συνέχισε το αδιάφορο μπούκωμα. Φυσικά είχα ξενερώσει ανεπανόρθωτα. Αφού δεν ανταποκρινόμουν η φάση γίνεται rock γιατί τραβάει επιδεικτικά το προφυλακτικό, σηκώνεται πάει στην πόρτα, ανοίγει - με κόσμο το σαλονάκι - και φωνάζει στην τσατσά να της φέρει ένα δεύτερο προφυλακτικό και μαντηλάκι. Έμεινα καθαρά για την εμπειρία, γιατί ότι μένει στη ζωή συναγωνιστές μου είναι οι αναμνήσεις κι αυτή μπορεί να μην την χαρακτηρίσεις ωραία αλλά ήταν σίγουρα καλτ! Στο φινάλε του δίπρακτου επιχειρεί τσιμπούκι ακα πλέον αλλά χειρότερο κι απ' το πρώτο. Σηκώνομαι, της λέω άστο. Τώρα τί είναι αυτό μου απαντάει με απορία, άστο δε φταις εσύ της λέω και τέλος. Πάμε για τα επόμενα παίδες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
Προκαταρκτικά
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού