Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 323 10
Μπουρδέλα
531370
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Με την μπιανκα δεν είχα την τύχη και την τιμή να την εχω γνωρίσει νωρίτερα.Φυσικά ποτέ δεν είναι αργά και ποσό μάλιστα όταν μπαίνει και ο μισθός του μήνα.Στην κυρία της υποδοχής το είπα και εξαρχής για ποια πήγα.
Μέσα στην τρελή χαρά και στην καυλα η μικρή.Έτοιμος και καυλωμενος να της τον δώσω.Μπαίνοντας μέσα με πλακώνει στο γλωσόφιλα.Της πιάνω τα κωλομερια και της δαχτυλιάζω και το νομού.Της λέω εσυ δεν παίζεις αλλά το δείχνεις με την αξία σου.
Σαφώς είπα την αλήθεια και όχι να την κολακευσω και μου βγήκε σε ένα απωθεωτικό γαμησι που οι υπόλοιπες στην κουζίνα πρέπει να είχαν στήσει αυτί.Την μπιανκα θα την εχω σταθερή αξία γιατί τα λεφτά τα σέβεται και θέλει και η ίδια να σου δείξει τον σεβασμό της.
Μέσα στην τρελή χαρά και στην καυλα η μικρή.Έτοιμος και καυλωμενος να της τον δώσω.Μπαίνοντας μέσα με πλακώνει στο γλωσόφιλα.Της πιάνω τα κωλομερια και της δαχτυλιάζω και το νομού.Της λέω εσυ δεν παίζεις αλλά το δείχνεις με την αξία σου.
Σαφώς είπα την αλήθεια και όχι να την κολακευσω και μου βγήκε σε ένα απωθεωτικό γαμησι που οι υπόλοιπες στην κουζίνα πρέπει να είχαν στήσει αυτί.Την μπιανκα θα την εχω σταθερή αξία γιατί τα λεφτά τα σέβεται και θέλει και η ίδια να σου δείξει τον σεβασμό της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;