Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 323 10
Μπουρδέλα
531371
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Έχω πάρει τον δρόμο στοχευμένα για Μισέλ. Παρουσιάζονται όλες οι κοπέλες μία μία, όλες γαμευσιμες. Αλλά εγώ είχα ήδη αποφασίσει.
Πληρώνω και μπαίνω. Έρχεται αμέσως πολύ ευδιάθετη. Το πρόσωπο στην αρχή σου φανηκε πολύ μέτριο, άλλα στο κρεβάτι βγάζει πολλή καύλα. Κατευθείαν ξεκινάει με φιλιά στο σώμα , βάζει λάστιχο και βουρ στο καυλι. Καλή πίπα . Ανεβαίνει από πάνω και χωροπηδαει στο πουτσο μου λες και έχει να γαμηθει ένα μήνα. Την γυρνάω στα τέσσερα. Και την σφυροκοπάω θαυμάζοντας την κωλαρα της μέχρι να χύσω. Με καθάρισε με φιλισε στο μάγουλο και έφυγε να ξεζουμισει τον επόμενο.
Πολλή καλή για μπουρδελακι.
Πληρώνω και μπαίνω. Έρχεται αμέσως πολύ ευδιάθετη. Το πρόσωπο στην αρχή σου φανηκε πολύ μέτριο, άλλα στο κρεβάτι βγάζει πολλή καύλα. Κατευθείαν ξεκινάει με φιλιά στο σώμα , βάζει λάστιχο και βουρ στο καυλι. Καλή πίπα . Ανεβαίνει από πάνω και χωροπηδαει στο πουτσο μου λες και έχει να γαμηθει ένα μήνα. Την γυρνάω στα τέσσερα. Και την σφυροκοπάω θαυμάζοντας την κωλαρα της μέχρι να χύσω. Με καθάρισε με φιλισε στο μάγουλο και έφυγε να ξεζουμισει τον επόμενο.
Πολλή καλή για μπουρδελακι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μισέλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;