Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 252 10
Μπουρδέλα
300535
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Είχα διαβάσει για την Μπιούτι στις ενημερώσεις αλλά δεν είχα πάει ποτέ, ούτε την είχα δει. Αλλά αφού λένε ότι κάνει τσιμπουκάρες μπήκα στον πειρασμό να την πάρω. Σκάω κατά τις 18:30 στην αρχή της βάρδιας να την πετύχω ξεκούραστη μην τυχόν φάω καμιά φόλα και περιμένω στο σαλόνι. Ο τσάτσος μου περιγράφει ότι έχει βυζάρες και κωλάρα και περιμένω να την δω μαζί με έναν τύπο που ήρθε μετά από μένα. Βγαίνει από το δωμάτιο και βλέπω ένα αφρικανικό άλογο με ράστα μαλλί. Έχει βυζάρες τεράστιες και σφιχτές και κωλάρα τούμπανο. Αν και έχει παραπανίσια κιλά έχει σφιχτό κορμί χωρίς πατσοκοιλιές. Πληρώνω και μπαίνω στο δωμάτιο και μετά από κάνα δεκάλεπτο έρχεται και η Μπιούτι. Με ρωτάει αν θέλω τσιμπούκι με προφυλακτικό ή χωρίς, και πιάνει τα μαλλιά της κότσο . Της λέω χωρίς με καθαρίζει με μωρομάντιλο και ξεκινάει. Όντως κάνει τσιμπουκάρα, χωρίς να χρησιμοποιεί καθόλου χέρι. Τον ρουφάει όλον και τον κρατάει βαθιά μέσα. Οι χειλάρες της σφίγγουν απαλά το καβλί μου και εγώ έχω αράξει και απολαμβάνω, ενω της χαϊδεύω και την κωλάρα που είναι αρκετά σφιχτή. Συνεχίζει αρκετά και όταν σταματάει για να κάνουμε σεξ της ζητάω να συνεχίσει γιατί μου αρέσει. Συνεχίζει χωρίς γκρίνια και με έχει κατακαβλώσει. Σε κάνα δίλεπτο σταματάει και με φοράει προφυλακτικό. Της λέω να με καβαλήσει για να βλέπω τις βυζάρες της. Της τον χώνω και ταυτόχρονα της ρουφάω τα βυζιά ενώ αυτή χοροπηδάει πάνω μου. Μετά από λίγο σηκώνει το κορμί της και καθεται πάνω μου ενώ εγώ βρίσκω ευκαιρία να χουφτώνω τις βυζάρες της. Της λέω να γυρίσει για πισωκολητό. Στήνει την κωλάρα της και ακουμπάει το κεφάλι της στο στρώμα. Της τον χώνω και αρχίζω να την γαμάω δυνατά ενώ αυτή τεντώνει τα χέρια της και κρατάει κόντρα στο τοίχο. Μου άρεσε που όταν στήθηκε δεν έβαλε το χέρι της να με οδηγήσει αλλά με άφησε να της τον βάλω μόνος μου.Η κωλάρα της είναι για πολλά χαστούκια και αντέχει δυνατό σφυροκόπημα. Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να κρατηθώ όσο θα ήθελα και έχυσα σχετικά γρήγορα. Κάτι η τσιμπουκάρα της κάτι η πατούρα της με έστειλαν πρόωρα. Παρέμεινε υπομονετικά να στραγγίξω χωρίς βιασύνες, ενώ τις έκανα ένα ελαφρύ μασάζ στην πλάτη και έχοντάς τον ακόμα μέσα της. Έδειξε να της αρέσει αυτό γιατί παρέμεινε έτσι μέχρι να τραβηχτώ. Μου έδωσε μωρομάντιλα να σκουπιστώ και αφού είπαμε κάτι λίγα για την πατρίδα της με φίλησε στο μάγουλο και έφυγε. Πέρασα πολύ καλά με το κορίτσι και θα το πρότεινα σε όσους τους αρέσον οι κωλαρούδες. Δεν βιάζεται καθόλου και κάνει τσιμπουκάρα σπέσιαλ. Θα ξαναπάω αφού θα έχω φροντίσει το πρωί να έχω κάνει σεξ , ώστε να την γαζώσω και να μην τελειώσω γρήγορα. Απ ότι μου είπε έχει 7 χρόνια στην Ελλάδα και προσπαθεί να φτιάξει τα χαρτιά της για να μείνει νόμιμα αλλά αν δεν τα καταφέρει σκέφτεται να φύγει για την πατρίδα της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπιούτι
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη