Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 300 10
Μπουρδέλα
539469
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρίν λίγες μέρες, διάβασα γιά το πρωινό ξεφόρτωμα ενός συναγωνιστή .... και είπα ότι αν είναι έτσι, τότε αισθάνομαι πολύ τυχερός, μιας και είναι το αγαπημένο μου "spor" Φτάνω, μπαίνω μέσα, ρωτάω την υπηρεσία αν η Βικτώρια έχει βάρδια, ναι, απαντάει... :smiling-face-with-heart-eyes: Της δίνω 20, ...κάτσε δέν θά τήν δείς??? Όχι απανταω !! .. Θέλω να ειναι "έκπληξη"! Ανοίγει η πόρτα μετα από 7 ή 8 λεπτα... Μπαίνει παίδιά μια ...ψηλή, μελαχρινή με μαύρα μακριά μαλλιά 2 υπέροχα στήθια... και 2 μάτια... Omg.... Συστηνόμαστε, και μέ ρωτάει.... Τί γουστάρεις? Τά χείλη σου μώρο μου,να κάνούν βόλτες πάνω - κάτω .... Νά προσθέσω εδώ, ότι μιλάει άπταιστα Αγγλικά, μιάς και είναι απο Βορειόευρωπαΐκη χώρα.... Λοιπόν δέν ξέρω νά σάς πώ τί sex κάνει Ξέρω ότι έζησα τήν πίπα της ζωής μου, :kiss-mark::smiling-face-with-heart-eyes: ..... χωρίς πλακα Κοι Συναγωνιστές.... μάζι μ'ενα κωλοδάχτυλο.... όπου κάποιά στιγμή, έκανα να δω πού είναι τά "εργαλεία"...και διαπίιστωσα οτι είχαν εξαφανιστεί , μαζί με το σπέρμα μου, μέσα στο στόμα της.... Αύτα, "περάστικα" μας, και όταν σηκωθείτε απ' το κρεβάτι, αν αισθανθείτε μια ζαλαδα.... χαλαρά ναι?? :smiling-face-with-heart-eyes:
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Σεπτεμβρίου, 2023
Οκκ..απ τις πολυ καλες πιπες της περιοχης..αλλα μονο αυτο..ομοιως και η Φωτεινη..που δουλευε συνηθως μαζι της..στο ιδιο στυλ..αν ενδιαφερεται κανεις μονο για πιπα..ναι..αλλα τι να το κανεις αν μεσα τους... αισθηση μηδεν...κοινως "αερογαμας"??
H
Hase
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1