Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 128 10
Μπουρδέλα
367039
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Αφου γινοταν λαικο προσκυνημα στα γνωστα γυρο σπιτια
πηγα στο υπογειο του βεργας 7 εκει οπου βρισκοταν μονη και ερημη η λανα την οποια ειχα παρει περισυ αλλα δεν θυμομουν εμπειρια
ενω δεν υπηρχε ψυχη στο σπιτι και ουτε συχνοτητα επισκεπτων η λανα ηταν αποφασισμενη για ξεπετα
Ηρθε στο δωματιο με το προφυλακτικο στο χερι και με κοιταγε σαν χανος επειδη ημουν ακομα με τα εσωρουχα, μου κανει νοημα δειχνοντας το κρεβατι
σκιζει το περιτυλιγμα της καποτας και πλησιασε για το τσιμπουκι, χωρις καμια διαθεση για προκαταρκτικα
η αντισεξουαλικοτητα της με ειχε ηδη ξενερωσει και το ανουσιο της τσιμπουκι δεν εκανε καμιια αισθηση
ξαπλωσε διπλα μου και με τραβηξε για ιεραποστολικο, βαρετο καιι ανουσιο ενω οταν προσπαθουσα να σηκωθω να αλλαξω σταση μπας και υπαρξει λιγο ενθουσιασμος αυτη με τραβαγε πανω της γιια να συνεχισουμε σε αυτη την σταση
ουτως ωστε να μην ταλαιπωρηθει .
Μπορουσα να κρατηθω περισσοτερο αλλα εχυσα να φυγω καθως δεν ειχε νοημα.
Δεν την προτεινω σε κανεναν, κριμα και ειναι ομορφουτσικο μωρο αλλα κρυοκωλη και αναισθητη
πηγα στο υπογειο του βεργας 7 εκει οπου βρισκοταν μονη και ερημη η λανα την οποια ειχα παρει περισυ αλλα δεν θυμομουν εμπειρια
ενω δεν υπηρχε ψυχη στο σπιτι και ουτε συχνοτητα επισκεπτων η λανα ηταν αποφασισμενη για ξεπετα
Ηρθε στο δωματιο με το προφυλακτικο στο χερι και με κοιταγε σαν χανος επειδη ημουν ακομα με τα εσωρουχα, μου κανει νοημα δειχνοντας το κρεβατι
σκιζει το περιτυλιγμα της καποτας και πλησιασε για το τσιμπουκι, χωρις καμια διαθεση για προκαταρκτικα
η αντισεξουαλικοτητα της με ειχε ηδη ξενερωσει και το ανουσιο της τσιμπουκι δεν εκανε καμιια αισθηση
ξαπλωσε διπλα μου και με τραβηξε για ιεραποστολικο, βαρετο καιι ανουσιο ενω οταν προσπαθουσα να σηκωθω να αλλαξω σταση μπας και υπαρξει λιγο ενθουσιασμος αυτη με τραβαγε πανω της γιια να συνεχισουμε σε αυτη την σταση
ουτως ωστε να μην ταλαιπωρηθει .
Μπορουσα να κρατηθω περισσοτερο αλλα εχυσα να φυγω καθως δεν ειχε νοημα.
Δεν την προτεινω σε κανεναν, κριμα και ειναι ομορφουτσικο μωρο αλλα κρυοκωλη και αναισθητη
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λάνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Η κοπέλα όμως θέλει άλλο χειρισμό.
Αν πάρεις εσύ τον έλεγχο κάνει ΟΤΙ της ζητήσεις και αλλάζει ΕΝΤΕΛΏΣ!
Όσοι την γνωρίζουν καταλαβαίνουν τι εννοώ.