Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 49 10
Μπουρδέλα 93487
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στη 1η βάρδια και ήταν στοχευμενη,περίπου μια βδομάδα πριν σε βόλτα μου είχα πετύχει τον οίκο στα δεξιά μετά από πολύ καιρό ανοιχτό και πάλι ,δούλευαν δύο Λατίνες εμφανισιακά πολύ αξιόλογες, Αμάντα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί με λεπτό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζί και πολύ γλυκό πρόσωπο και η Μεγκαν επίσης μελαχρινή, ψηλή με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα ενώ κάνουν και παρτουζα με 40 ευρώ.
Η Μεγκαν δε μπορούσε να μη μου κάνει κλικ αλλά δε πέρασα λόγω του διμπαλου που είχα ρίξει σε κοντινό ελαιοτριβείο.
Σήμερα αφού άφησα την "σπαστική"υπηρεσια να της παρουσιάσει την επέλεξα.
Πλήρωσα πέρασα στο δωμάτιο φρεσκαριστικα και τη περίμενα, μετά από λίγο ήρθε, συνεννόηση στα αγγλικά πολύ ευδιαθετη και με όρεξη για κουβέντα, όταν είπα ότι είμαι Έλληνας με ρώτησε αν έχω Instagram αλλά της απάντησα όχι.
Από προκαταρκτικά φιλιά σε λαιμό στήθος και κάποια πεταχτά στα χείλη, στη συνέχεια ξαπλώσε στο κρεβάτι και σήκωσε τα πόδια της για να βγάλει το στρινγκ και τα ανοιγοκλεινε ,βρήκα την ευκαιρία έσκυψα και εγλυψα το μουνάκι της...μετά από κάνα λεπτό γελώντας μου είπε όχι, ξάπλωσα μου χαιδεψε λίγο το πουτσο και όταν έφτασα σε κάποια στύση μου πέρασε το προφυλακτικό πιπα κακή και με πολύ χέρι, πρώτη στάση την έφερα από πάνω μου ,πολύ μέτρια συμμετοχή, αλλαγή στάσης, την έστησα στα τέσσερα ,καλό στήσιμο μεν αλλά όταν γαμαγα τραβιοταν μπροστά...μετά από λίγο τελείωσα.
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 13 λεπτά, ενώ δείχνει να έχει διάθεση στο σεξ δεν το είχε λέτε να φταίει που δεν της έδωσα το Instagram μου???πλάκα κάνω, μια πολύ ωραία για το γούστο μου κοπελίτσα που απλά μπήκε στο παλμαρε μου.
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ λίγο στην υπηρεσία, δεν ενόχλησε καθόλου όσο ήμουν στο δωμάτιο αλλά η συμπεριφορά της όταν παρουσιάζει τις κοπέλες είναι επιθετική ή λές και μας κάνει χάρη...τη πρώτη φορά που είδα τις κοπέλες άρχισε να φωνάζει σε συναγωνιστή γιατί τόλμησε...να της πει να ξαναδεί την Αμάντα ενώ σήμερα βγαίνοντας από το δωμάτιο την έλεγε σε έναν κύριο που τη ρώτησε να του πει τη πρόγραμμα κάνουν οι κοπέλες και του απάντησε απλό απλό τη πρόγραμμα θέλεις να σου κάνουν στην ηλικία που είσαι...μαύρο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, Hase, Milfomaniac και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Αυγούστου, 2023
Γραφεις για Μεγκαν στο κειμενο αλλά Αμαντα στον τιτλο
review reaction 1 n.smirni76
12 Αυγούστου, 2023
Αμάντα είναι, λάθος το Μεγκαν
review reaction 1 Pa Luki Luk, Φ45
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2