Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 55 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Eισοδος στον οικο οπου στο σαλονι βγηκε η Μαρια.
Προκειται για μια μαυρη κοπελα εως 30 ετων απο Νιγηρια.
Εντελως τυχαια τη αμα ξερει τον Γιαννη Ατετοκουμπο και μου ειπς οτι ειναι έκτα ξαδερφια.
Μαλιστα το επωνυμο της αρχιζει απο Ατεντο..κατι δεν το θυμαμαι το υπολοιπο.

Το προσωπο καλο δε βρηκα κατι ασχημο, θεμα γουστου βεβαια, χειλια μεγαλα βαμμενα κοκκινα,
μαλλι μαυρο μακρυ ισιο.

Το κορμι της αν και αδυνατο ειναι μετριοτατο, ελαφρως πλαδαρο με αρκετες ραγαδες σε μπουτια και μπρατσα.
Το βυζι της ειναι αρκετα πεσμενο και νερουλο ωστοσο εχει τεραστιες ρωγες μεγαλυτερες και απο της Μαριας της Μολδαβης.

Εχει ενα αρκετα πεταχτο αφαλο, Ενδιαφερον βρηκα το μουνι της,μαυρα παχια μουνοχειλα κοκκινα απο μεσα,ελαφρως αξυριστη στον κολπο. Το υπολοιπο κορμι ξυριμενο εντελως.

Το προγραμμα της απλο με 69 στα 10ε,και μιλαει Ελληνικα αρκετα καλα.

Η Μαρια μπηκε στο δωματιο χαμογελαστη, ειναι χαμηλων τονων και λιγομιλητη και ευγενικη.
Ειδε τον καυλωμενο πουτσο μου και εκανε Οοοοοο !!!
Για σενα ειναι οι καυλες της ειπα και χαμογελασε.
Μου περασε καποτα και αρχισε μια μετρια πιπα οχι πολυ βαθια, με τα αφρικανικα τσιμπουκοχειλα της να μου αγκαλιαζουν τον πουτσο, απο μπαλες δεν περνα.
Της εβαλα κανα δυο δαχτυλα στο μουνι που ηταν σφιχτο και υγρο, εγλειψα τα δαχτυλα μου και δεν παρατηρησα καποια ασχημη γευση η οσμη.

Κατσαμε σε 69 και βεντουζωσα το στομα μου στο μουνι της.
Η αντλια ρουφουσε αφρικανικο μαυρο μουνοζουμο και γεμιζε τις αποθηκες αντισωματων. (Ερχεται βαρυς χειμωνας).
Τα μουνοζουμα της ειχαν καλη γευση αφηναν μια επιγευση αμυγδαλιας στον ουρανισκο μαλλον απο το αφρολουτρο.

Εβαλε κρεμα και με καβαλησε αρχικα με τις πατουσες στο στρωμα και μετα ακουμπησε τα γονατα κατω.
Καθοταν ολη πανω στο καυλι και ενιωθα τον πατο της, ειναι ρηχομουνα.

Γυρισμα στα τεσσερα οπου εφαγε δυνατο σφυροκοπημα με αρκετα βογγητα χωρις να κλεβει.
Γυρισμα και σε κανονικη σταση οπου την αγκαλιασα και την γαμησα βαθια, φιλακια δε δεχοταν ουτε στοματοφιλα, μου τα αρνηθηκε ευγενικα.

Η συμμετοχη της χλιαρη τυπικη δεν την λες επιπλο. Μου αρεσε οταν την εχυνα που χαϊδευε την πλατη μου με τα νυχια της, με επιασε ενα ριγος απο καυλα και εβγαλα και τα κατακαθια.

Την εχυσα πολυ και στραγγιξα εντελως χωρις να βιαζεται να με βγαλει απο μεσα της.

Ο τσατσος δεν ενοχλει...

Λογικα θα ξαναπροτιμηθει...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
517
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, sweeper, George Alpha και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Αυγούστου, 2023
Κατουρηματακι κατευθειαν απο τη μαυρη ηπειρο δεν έπαιξε Μητσαρα?Εκει να δεις αντισωματα.Ανοσια εως και στον ιο εμπολα.
review reaction 5 review reaction 3 ΦΑΚΙΡΗΣ, Conan
02 Αυγούστου, 2023
Καλά σα δε ντρεπεται κοτζαμ εκατομυριουχος ο Αντετοκουμπο να εχει παρατησει την εκτη ξαδερφη του στις επαυλεις του Μεταξιου....δεν μας χαλαει ομως εμας, ας παμε τωρα πριν την παρει χαμπαρι και μας την κλεψει....
review reaction 3 Conan
02 Αυγούστου, 2023
καλησπερα. σε πιο ηταν? (οπως μπαινεις, αριστερα? πανω? κατω δεξια?) ευχαριστω
02 Αυγούστου, 2023
Περιμένουμε σκηνικό με κατούρημα να γουστάρουμε.
review reaction 1 Dsar263, Conan
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4