Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πρωτη επισκεψη στον οίκο, μπαινω μεσα και περιμενω μαζι με εναν αλλο συναγωνιστή να τελειωσει το κορίτσι απο το δωματιο για να κανει σαλοναρισμα, δεν ειχα διαβάσει κριτικές και οσο περιμενω μπαινω απο το κινητο βλεπω μια κριτική που καποιος την ειχε παρει και έγραφε θετικά σχόλια. Οσο περιμέναμε ο Τσάτσος ανακοίνωσε το προγραμμα της κοπέλας οπου ειχε ελευθερο στοματικο, ρωτησα για τελειωτικό αλλα ειπε Οχι στο στομα.

Βγαινει μετα απο λιγο το κορίτσι οπου για τα δικα μου γούστα ειναι πολυ ωραία! Πειραγμένα χείλη για πιπα, βυζακι φτιαγμένο, μοντέλε κορμι!

Δινω το παράβολο και μπαινω στο δωματιο. Ερχεται το κορίτσι παει να ξεκινησει πιπα με προφυλακτικό την λεω για χωρις, Κοιταξε καλα το πουτσο μου περασε και μωρομαντηλο και το εβαλε στο στομα, δεν εκανε ουτε ενα λεπτο και κατι ειπε εκεινη την ωρα δεν Καταλαβα τι (νομιζω ειπε πως βγάζω υγρά) και περασε σκούφο και συνέχισε την πιπα. Η πιπα της ειναι μέτρια ισως και κατω απο μέτρια, γενικότερα σώζει ολη την φαση η εμφάνιση της κοπέλας. Επισης δεν βγαζει σουτιεν και δεν αφήνει να της πειράζεις τα βυζια.

Οταν μου τον σήκωσε καλα σταματισε ξαπλωσε άνοιξε τα ποδια της και εβαλε μπόλικο τζελ στο μουνι της. Πρωτη σταση με τα ποδια της στους ωμους μου. Δεν κλέβει καθολου στις στασεις αλλα καθε φορα εκανα βαθια μπασίματα εκανε γκριμάτσα οπου με ξενερώνε λιγο σε συνδυασμό με μπόλικο τζελ που εβαλε δυσκολευόμουν να τελειωσω Οποτε την γυρισα στα 4 οπου με θέα το κωλαρακι της την επιασα απο την μεση, της έδωσα μερικές δυνατές πουτσιες και κατέθεσα. Με άφησε να στραγγίξω αλλα μολις τον εβγαλα σηκώνεται γρηγορα και τρεχει στην πορτα λέγοντας. «γεια σου μωρο μου»

Γενικά μέτριες υπηρεσιες, πολυ Καλη εμφάνιση για τα δικα μου γούστα. Ισως μετα απο καιρο να ξανα έμπαινα αλλα στο ενδιάμεσο εχει και αλλα να δοκιμασω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2023
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 memmas, giorgiodelafuentes2, paparotriftoulas και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Αυγούστου, 2023
> Αφου σε άφησε να την πηδηξεις κιόλας κάνε ενα τάμα .......
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1