Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 49 10
Μπουρδέλα
93606
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Επίσκεψη μετά από καιρό στο συγκεκριμένο οίκο, ο οποίος τους τελευταίους μήνες μας είχε απογοητεύσει με τα άχαρα πλάσματα που επέλεγε. Φαίνεται δεν φτούρησαν και επέστρεψαν στην λογική των Κολομβιανών κορασίδων.
Μια μπλαζέ και εντελώς απρόθυμη τσατσά μου παρουσίασε δυο κοπέλες (σ.σ SOS: δεν ανέφερε καθόλου υπηρεσίες) και επέλεξα να περάσω με την Αμάντα (μελαχρινή κοντούλα, μικρό-μεσαία φυσικά boobs) καθώς ήταν πετιτ και περισσότερο στα γούστα μου. Η συνεδρία πήγε πολύ καλά, σχεδόν όπως με όλες τις νεαρές λατίνες που έχω δώσει τα λεφτά μου και με έχουν δικαιώσει, γιατί έχουν όρεξη να ικανοποιήσουν τον πελάτη και δεν έχει τύχει ποτέ να είναι διεκπαιρεωτικες τουλάχιστον μαζί μου. Στα του αγώνα όλα κύλησαν ομαλά, μετά από 20 λεπτά ολοκληρώσαμε και χαιρετηθήκαμε με την πρόθυμη-πρόσχαρη λατινοπούλα.
Στα άσχημα της φάσης, η τσατσόγρια χτύπησε πόρτα στα 10 λεπτά ακριβώς(!). Προκειμένου να μη φύγω άχυστος, σηκώθηκα άνοιξα και έδωσα το έξτρα παράβολο για να ολοκληρώσω τη συνεδρία όπως έπρεπε. Στο σαλόνι δεν υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος αναμονή! Δυστυχώς δεν ξέρω αν θα ξαναπροτιμήσω τον συγκεκριμένο οίκο γιατί αντίστοιχη συμπεριφορά τσατσόγριας δεν έχω ξανασυναντήσει ΠΟΤΕ.
Μιλάμε για πρωϊνές ώρες και χωρίς κόσμο στην αναμονή. Ήμαρτον...
Μια μπλαζέ και εντελώς απρόθυμη τσατσά μου παρουσίασε δυο κοπέλες (σ.σ SOS: δεν ανέφερε καθόλου υπηρεσίες) και επέλεξα να περάσω με την Αμάντα (μελαχρινή κοντούλα, μικρό-μεσαία φυσικά boobs) καθώς ήταν πετιτ και περισσότερο στα γούστα μου. Η συνεδρία πήγε πολύ καλά, σχεδόν όπως με όλες τις νεαρές λατίνες που έχω δώσει τα λεφτά μου και με έχουν δικαιώσει, γιατί έχουν όρεξη να ικανοποιήσουν τον πελάτη και δεν έχει τύχει ποτέ να είναι διεκπαιρεωτικες τουλάχιστον μαζί μου. Στα του αγώνα όλα κύλησαν ομαλά, μετά από 20 λεπτά ολοκληρώσαμε και χαιρετηθήκαμε με την πρόθυμη-πρόσχαρη λατινοπούλα.
Στα άσχημα της φάσης, η τσατσόγρια χτύπησε πόρτα στα 10 λεπτά ακριβώς(!). Προκειμένου να μη φύγω άχυστος, σηκώθηκα άνοιξα και έδωσα το έξτρα παράβολο για να ολοκληρώσω τη συνεδρία όπως έπρεπε. Στο σαλόνι δεν υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος αναμονή! Δυστυχώς δεν ξέρω αν θα ξαναπροτιμήσω τον συγκεκριμένο οίκο γιατί αντίστοιχη συμπεριφορά τσατσόγριας δεν έχω ξανασυναντήσει ΠΟΤΕ.
Μιλάμε για πρωϊνές ώρες και χωρίς κόσμο στην αναμονή. Ήμαρτον...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2023
Φίλε ελπίζω όταν πήγες για να πλερώσεις το 20€ να βγήκες με τον παργαλάτσο έξω.
giorgiodelafuentes2
31 Ιουλίου, 2023
Ωραία και άκρως σωστή τοποθέτηση όσο αναφορά τον χρόνο νομίζω είναι στο χέρι μας να αλλάξουν τρόπο αντιμετώπισης των πελατών αν επιθυμούν να βρίσκονται στο μεροκάματο τους και οι τσατσογριες και οι υπεύθυνοι που συντηρούνται από αυτό
E
ekkrhktikos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2