Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 300 10
Μπουρδέλα
288414
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Επίσκεψη Σάββατο μεσημέρι 19.9.2009 στο Φυλής 59 πάνω. Ο οίκος από τους καλύτερους και καθαρότερους (λόγο πρόσφατης ανακαίνισης). Η κοπέλα είναι πιτσιρίκα περίπου 18 και κάτι, ψηλή, λεπτή, με μακριά ίσια καστανά μαλλιά. Στήθος κανονικό μέγεθος (Β) και πολύ καλό. Πόδια, οπίσθια, νινάκι πολύ καλά και νεανικότατα. Πρόσωπο αρκετά καλό, νεανικό. Συνολικά πολύ καλή παρουσία, με μόνο εμφανισιακό μείον την λίγο χαλαρή κοιλίτσα. Επικοινωνία μηδέν, ότι και να έλεγα αυτή μου έλεγε No greek, no english... το μόνο που κατάφερα να μου πει είναι ότι ήταν ρουμάνα, όνομα δεν κατάφερα να την κάνω να καταλάβει να πει. Τώρα από συμμετοχή μηδέν. Κότα στα πάντα... τυπική πίπα και μετά πήρε ένα ουδέτερο ύφος και απλά υπάκουε σε ότι της ζητούσα. Το πήρα απόφαση ότι μόνος μου θα κάνω παιχνίδι, τουλάχιστο δεν έλεγε όχι σε τίποτα και δεν δυσανασχετούσε. Το εκμεταλλεύτηκα στο έπακρο και έπεσε άφθονο χούφτωμα παντού και πολλές εναλλαγές στάσεων... το μωρό απλά ήταν εκεί. Πολύ καλό ότι δεν είχε κρέμες κλπ στο νινάκι της. Κλείσαμε 10λεπτο στο δωμάτιο (κάτι πολύ σπάνιο για Φυλής).
Εντάξει, και η συμμετοχή παίζει σημαντικό ρόλο και εδώ σίγουρα δεν υπήρχε. Όμως αν θέλει κανείς να γευτεί ένα όμορφο, φυσικό και νεανικό κορμί, χωρίς μα και μου και άντε να τελειώνουμε, τότε συστήνεται ανεπιφύλακτα. Εγώ πάντως πέρασα πολύ καλά!
Εντάξει, και η συμμετοχή παίζει σημαντικό ρόλο και εδώ σίγουρα δεν υπήρχε. Όμως αν θέλει κανείς να γευτεί ένα όμορφο, φυσικό και νεανικό κορμί, χωρίς μα και μου και άντε να τελειώνουμε, τότε συστήνεται ανεπιφύλακτα. Εγώ πάντως πέρασα πολύ καλά!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2009
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού