Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

3.8
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Την Τετάρτη 16/9/09 κατά τις 5 πέρασα απο τα μπουρδέλα της Ιάσωνος μήπως γαμήσω κανά κωλαράκι, πρίν απο εκεί πήγα στην Αχιλέως 48 που έχει σχεδόν πάντα κωλαράκια και καμιά φορά πετυχένεις κανένα καλό, όμως αυτή την φορά έπεσα σε ένα μπάζο και έφυγα για Ιάσωνος ξεκήνησα απο την αρχή για να δώ τι παίζει μπήκα στο 20 ωλέπω ένα αδύνατο μουνάκι λέω δεν γαμιέτε που να τρέχω τώρα μόνος είμουν μπαίνω μέσα 15 ευρώ η ταρίφα τα δίνω και έρχετε η Βαλέρια (έτσι νομίζω μου είπε), βάζει την καπότα με το στόμα με πλακώνει σε ένα τσιμπούκομα την σταματάω να μην χύσω αμέσως, την ανεβάζω απο πάνω, αρχίζει να χτυπίέτε στον πούτσο μου ωάζω κολοδάχτυλα μουνοδάχτυλα πασαλήβομαι στις κρέμες πάω να ξεκαυλώσω την σταματάω την ξαπλώνω ανάσκελα την γαμάω για λίγο και χύνοντας πλέπω την απάθεια στο πρόσωπό της πάνε να με πιάσουν τα γέλια αλλά το έσωσα τελευταία στιγμή, τον στράγκηξα καλά και τον έβγαλα 'εξω.

Για 15 ευρώ να μην έχουμε και πολές απαιτήσεις μια χαρά αλλά δεν θα ξαναπήγαινα, 10 στο πάρκινγκ λόγω σκούτερ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2009
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Νέο Μέλος
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού