Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 129 10
Μπουρδέλα
123886
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετα απο της κριτικες που της εχω κανει, η κοπελα εχει αλλαξει 180 μοιρες και ειναι απο της καλυτερες μπορω να πω.Σημερα ηταν η πρωτη μερα της μετα απο της διακοπες του καλοκαιριου οπως μου ειπε, και ετυχε να ειμαι απο τους πρωτους που την πηρα στο δωματιο.Στο κρεβατι οταν ξεκινησε πιπα, το εργαλειο μου ενιωθε και την παραμικρη κινηση της γλωσσας της που ηθελα να τελειωσω μες το στομα της απο τη γκαυλα που μου ειχε ερθει.Ανεβηκε απο πανω και καθησε στο κοκκινισμενο πουτσοκεφαλο μου, και αχισε ενα τρελο σφυροκοπημα που δεν ηθελα να τελειωσει συντομα.Οταν τελικα λαχανιασε απο το πολυ το χτυπημα,αλλαξαμε σταση και ανεβηκα τωρα απο πανω της εγω.Αρχισα να τη γαμαω και να βλεπω το αγγελικο πρωσοπακι της να δειχνει οτι της αρεσει αυτο που κανει,ενω μονολογουσε μη σταματας την ωρα που τελειωνα εγω.Μετα με κρατουσε μεσα της και δεν με αφηνε να βγω ενω ο πουτσος μου ειχε σταματησει να βγαζει αλλο σπερμα.Ενθουσιαστηκα απο αυτην και οποιος δωκιμασει δεν θα βγει χαμενος.Αφηνει φιλακια,γλυψιματα,πιασιματα εκτος απο την κατω περιοχη.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2009
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού