Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 125 10
Μπουρδέλα
125991
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Δοκίμασα και γω με τη Δανάη να δω τι καπνό φουμάρει, παρότι από εμφάνιση δε μου άρεσε ότι σωματικά ούτε φατσικα( αρκετά μεγάλη). Είσοδος και χαιρετούρες , κατευθείαν πίπα αφού ρώτησε πώς , πήρα ακα, αδιάφορη πίπα θα έλεγα αλλά δε πήγα γι'αυτό οπότε δε με ένοιαξε. Μετά από λίγο αρχίζει να γλύφει μπάλες και της λέω πιο κάτω πας; Αμέ γιατί όχι μου λέει και αρχίζει να γλύφει την κωλοτρυπίδα μου μέχρι που έδωσε ολόκληρη τη γλώσσα μέσα (με πίεση του κεφαλιού της από μέρους μου). Μου άρεσε αυτή η φάση και την κράτησα για ώρα, μετά την πήρα λίγο από κώλο στα 4 όπου πάλι δε κατάλαβα και πολλά λόγω χαμηλού φωτισμού και κακής στάσης σώματος αλλά μετά την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα και ανέβηκα πάνω στο πρόσωπο της με τον κώλο μου την έβαλα να μου ξανά γυαλίσει την κωλοτρυπίδα όσο τον έπαιζα και την έχυσα στο μάγουλο πήγαν και λίγα στα μαλλιά. Δεν είπε κουβέντα σηκώθηκε ετοιμάστηκε ευχαρίστησε και έφυγε. Κύρια και δε λέει όχι πουθενά, δε μπορώ να πω, αλλά δύσκολα θα ξαναπήγαινα γιατί όσο να ναι τη λες λίγο (έως πολύ) σαπιλα την κατάσταση.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Δανάη
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Κατανοητό αυτό περί ηλικίας όμως σκέψου ότι μια μικρότερη δεν νομίζω να προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες σε τέτοια τιμή...
Είχες μια εμπειρία με ονειρεμένη σχέση κόστους προς απόδοση...αν το καλοσκεφτείς ήσουν τυχερός.