Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 300 10
Μπουρδέλα
539485
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μόλις έμαθα ότι επέστρεψε η Βικτώρια είπα μέσα μου ότι πρέπει να την πηδησω οπωσδήποτε γιατί δεν ξέρω για πόσο διάστημα θα μείνει. Δεν την έχω πάρει ποτέ μόνη της πάρα μόνο σε παρτούζα με Φωτεινή και Τζούλια σε αυτόν τον οίκο και Ρωξάνα στο Αγκύρας 9, πάντα όμως με άριστες εντυπώσεις. Οπότε έφτασε η στιγμή να την πάρω και μόνη της και γύρω στις 11 σκάω μύτη, ήδη καβλωμένος πριν ακόμα παρκάρω. Βγαίνει η υπηρεσία σαλόνι και ανακοινώνει Τζούλια και Βικτώρια. Με ρωτάει αν τις γνωρίζω, της λέω ναι και θα περάσω με την Βικτώρια. Πληρώνω και μπαίνω στο δωμάτιο και με το που γδύθηκα έρχεται και η κάβλα μόνο με το κιλοτάκι, το οποίο και βγάζει κατευθείαν. Έρχεται πάνω μου μυρίζει τον αέρα και μου λέει, πολύ ωραίο άρωμα , μυρίζει όλο το δωμάτιο. Την ευχαρίστησα και της είπα ότι έμαθα ότι επέστρεψε από Πάτρα και πήγα κατευθείαν και μου λέει σε θυμάμαι που είχες έρθει το Πάσχα και τα είχαμε πει. Αρχίζει να με χαϊδεύει στο στήθος και να με μυρίζει παντού ενώ εγώ την τραβάω πάνω μου και αρχίζω να ρουφάω εναλλάξ τις βυζάρες της. Δεν χάνει χρόνο και κατεβαίνει χαμηλά, ξεκινάει να γλύφει μπάλες και την γύρω περιοχή πρωτού τον βάλει στο στόμα. Τον ρουφάει για λίγο και μετά τον βγάζει και αρχίζει να γλύφει τον κορμό με την γλώσσα μία δεξιά και μία αριστερά. Ξαναπερνάει από μπάλες, τον ξαναρουφάειι αρχίζει μερικά βαθιά μπασιματα να ακούγεται το σλουρπ σλουρπ και να πνίγεται. Οι καβλες μου είναι στο 110% από την τσιμπουκάρα της. Έχει πάρει πρωτοβουλία και τα κάνει όλα μόνη της με μεγάλη ποικιλία που δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε κάνει πύραυλο. Γλύφει τα πάντα και εγώ απολαμβανω. Το μόνο που κάνω είναι να τον βγάζω 2-3 φορές από το στόμα της και να τον χτυπάω στα χείλη και την γλώσσα της. Την σταματάω γιατί αν συνεχίσει έτσι θα με τελειώσει και της λέω να μου βάλει προφυλακτικό και να κάτσει πάνω μου. Τον βάζει στην ζεστή της μουνάρα και κάθεται πάνω μου κρατώντας όρθιο τον κορμό της. Εγώ χουφτώνω βυζάρες και όταν παίρνω τα χέρια μου για να χουφτώνω και να χαστουκίσω κωλομέρια πιάνει αυτή τα βυζιά της και τα χαϊδεύει. Την γαμάω έτσι για λίγο και και μετά την στήνω για πισωκολητό. Έχει στηθεί τέλεια και έχει γεμίσει το κρεβάτι με τις ποδάρες και την κωλάρα της. Της τον χώνω στην μουνάρα και αρχίζω το κοπανημα ενώ τρώει και τα απαραίτητα κωλοσκάμπιλα. Την γαμάω δυνατά και έχει γυρίσει το κεφάλι της δεξιά και με κοιτάζει. Αυτό με καυλώνει ακόμα περισσότερο. Την πιάνω από τον ένα ώμο και τα δίνω όλα. Λίγο πριν έρθει το τέλος τραβιεμαι και της λέω να τον πάρει στο στόμα για να την χύσω. Τον ρουφάει μαεστρικά και αδειάζω όλο το φορτίο στο στοματάκι της. Συνεχίζει να ρουφάει μέχρι να βγουν και οι τελευταίες σταγόνες και να μην μείνει τίποτα. Μου δίνει μερικά μωρομαντηλα να σκουπιστώ και πάει στον νιπτήρα και τα φτύνει. Με χαιρετάει γελώντας και φεύγει από το δωμάτιο ενώ σηκώνομαι κι εγώ για να ντυθώ. Ήταν από τα καλύτερα και πιο έντονα γαμήσια που έχω ρίξει το τελευταίο διάστημα και το ευχαριστήθηκα πολύ. Οι ψηλές γυναίκες σαν και αυτή με προδιαθέτουν να τις γαμήσω με μεγάλη ένταση και εάν συνδυαστεί με τσιμπουκαρα όπως αυτής είναι ότι καλύτερο. Μακάρι να υπήρχαν πολλές σε αυτό το στυλ και με τέτοια διάθεση. Σίγουρα την προτείνω γιατί τα δίνει όλα για να ευχαριστήσει τον πελάτη χωρίς ξινίλες και κουτοπονηριές. Ψηφίζω δαγκωτό Βικτώρια!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουνίου, 2023
Προσυπογραφω,δυνατο γαμησι και αυτη και η Φωτεινη!
J
jik
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1