Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 249 10
Μπουρδέλα
242389
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ήμουν στο κέντρο σήμερα το απόγευμα και σκέφτηκα δεν πάω να δοκιμάσω την βυζαρού milf Μίνα? Ξεκινάω με την ελπίδα πως θα την πετύχω έκει που είχε αναφερθεί από τους συνμπουρδελιάριδες. Σκάω μούρη κατά της 7 το απόγευμα. Η τσατσά ευγενική μου είπε σούπερ πρόγραμμα και χωρις δεύτερη κουβέντα πέρασα στο δωμάτιο. Την Μίνα δεν την είδα στο πρόσωπο. Μετά από δέκα λεπτά έρχετε η Μίνα. Ήταν αρκετά συμπαθής με πολύ μεγάλα βυζιά. Όχι σαν της Λάουρας αλλά μεγάλα. Μετά από το τρύψιμο των βυζόμπαλων στο καυλί μου, ξεκίνησε το τρομπώνι. Ακάπωτο δεν μου πρότεινε
(κάποιοι είπαν πως κάνει)- όχι πως θα έπερνα δλδ - και στην συνέχεια κάθησε από πάνω μου. Ήθελα να τελειώσω μέσα στα υπέροχα βυζιά της με ισπανική και έτσι έγινε (με καπότα). Δεν της πολυάρεσε όταν της το πρότεινα. Θα έλεγα πως δεν είναι πολύ δεκτική σε αυτά που της λες. Πάντως είναι μία πολύ καλή επιλογή για τους λάτρεις των μεγάλων βυζιών.Ίσως ξαναπάω
(κάποιοι είπαν πως κάνει)- όχι πως θα έπερνα δλδ - και στην συνέχεια κάθησε από πάνω μου. Ήθελα να τελειώσω μέσα στα υπέροχα βυζιά της με ισπανική και έτσι έγινε (με καπότα). Δεν της πολυάρεσε όταν της το πρότεινα. Θα έλεγα πως δεν είναι πολύ δεκτική σε αυτά που της λες. Πάντως είναι μία πολύ καλή επιλογή για τους λάτρεις των μεγάλων βυζιών.Ίσως ξαναπάω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2007
Όνομα κοπέλας
Μίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού