Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 249 10
Μπουρδέλα
242389
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Γρήγορα χωρίς πολλά απλά να πω ότι εχτές (13-9) πέρασα σε αυτό το μαγαζί για πρώτη φορα. Όμορφη κοπέλα 175cm με μεγάλα τακούνια μαγιό κορμακι και πολύ αισθητικό καλωσόρισμα και περπάτημα.
Είχε πολύ όρεξη στο δωμάτιο με αρκετή κουβέντα αλλα και με πολλά χάδια προς σε εμενα.
Πίπα για εμενα ήταν πολύ καλή μου αρέσει το υγρό ρούφηγμα και φτύσιμο με τρελαίνει γλύφει μπάλες και γενικά ήμουν πετρα σχεδόν αμέσως! Μετά πισωκολλητό όπου όταν άρχισε να παίζει και με το Κωλαράκι τις δεν κράτησα και πολύ!
Η Ιωάννα είναι πολύ καλή με τρομερούς τρόπους και σίγουρα αξίζει το 20αρικο. προσεχώς θα γράψω και για λίγο παλιότερες εμπειριες για 2-3 αλλα μαγαζιά που έχω πάει και δεν είχα χρόνο να γράψω.
Είχε πολύ όρεξη στο δωμάτιο με αρκετή κουβέντα αλλα και με πολλά χάδια προς σε εμενα.
Πίπα για εμενα ήταν πολύ καλή μου αρέσει το υγρό ρούφηγμα και φτύσιμο με τρελαίνει γλύφει μπάλες και γενικά ήμουν πετρα σχεδόν αμέσως! Μετά πισωκολλητό όπου όταν άρχισε να παίζει και με το Κωλαράκι τις δεν κράτησα και πολύ!
Η Ιωάννα είναι πολύ καλή με τρομερούς τρόπους και σίγουρα αξίζει το 20αρικο. προσεχώς θα γράψω και για λίγο παλιότερες εμπειριες για 2-3 αλλα μαγαζιά που έχω πάει και δεν είχα χρόνο να γράψω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Ιβάνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού