Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 3 10
Μασάζ (Abroad)
11675
Οπως λένε καλά να παθω ...
δεν ξερω γιατι αλλα τον τελευταιο καιρο ειχα λυσαξει για ενα καλο μασαζακι
τεσπα ,,εφτασα σημερα στο Αμστερνταμ και αφου τακτοποιήθηκα στο ξενοδοχειο ειπα να κανω μια αναγνωριστική βολτουλα
κατα τις 3 ο δρομος με εβγαλε εξω απο τον συγκεκριμένο οικο
μαλακια νο 1 πηρα το μεγαλο προγραμμα των 125 € , μαλακια δευτερη εδωσα και αλλα 20 για πιπα ..
επειδη ο φιλος μου ο zero θα αρχισει να με κραζει ..αλλα δεν πειραζει εχω ακομα αλλες 4 μερες εδω για να διορθωσω την κατασταση και να στειλω αναμεταδοση απο το πεδίον της μαχης
συμπερσμα ..μαγκες μακρυα απο το συγκεκριμένο μαγαζι εκτος αν θελετε ενα πολυ καλο μασαζακι... αυτο αξιζε
δεν ξερω γιατι αλλα τον τελευταιο καιρο ειχα λυσαξει για ενα καλο μασαζακι
τεσπα ,,εφτασα σημερα στο Αμστερνταμ και αφου τακτοποιήθηκα στο ξενοδοχειο ειπα να κανω μια αναγνωριστική βολτουλα
κατα τις 3 ο δρομος με εβγαλε εξω απο τον συγκεκριμένο οικο
μαλακια νο 1 πηρα το μεγαλο προγραμμα των 125 € , μαλακια δευτερη εδωσα και αλλα 20 για πιπα ..
επειδη ο φιλος μου ο zero θα αρχισει να με κραζει ..αλλα δεν πειραζει εχω ακομα αλλες 4 μερες εδω για να διορθωσω την κατασταση και να στειλω αναμεταδοση απο το πεδίον της μαχης
συμπερσμα ..μαγκες μακρυα απο το συγκεκριμένο μαγαζι εκτος αν θελετε ενα πολυ καλο μασαζακι... αυτο αξιζε
Excalibur
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2012
Ακριβηναν οι υπηρεσιες ;; χωσου σε κανα gangbang party και ασε τα μασατζιδικα με τις κινεζες, πολλα λευτα για το τιποτα
V
VanPucerMan
23 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
για τα gang bang δεν το εχω ... ειμαι οπαδος των fkk...τεσπα αφου μου εκατσε ανέλπιστα στην RDL και πολυ καλα και πολυ οικονομικά ..μου εμεινε η εμπειρία ... εχω κανα δυο στοχους ακομα συν μια city touristria ...we'll see
E
Excalibur
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2