Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 1 10
Μασάζ (Abroad) 2722
Η ημερομηνία είναι σχετική , επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα , έπειτα από έρευνα και μιας και ήταν κοντά στο ξενοδοχείο είπα να δοκιμάσω. Βέβαια με έτρωγε και η περίεργια να δοκιμάσω nuru massage . Με υποδέχθηκε ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι , μου εξήγησε από την αρχή ότι δεν έχει ούτε σεξ ούτε πιπα ..... Μόνο φραπέ .. Παρέλασαν 5 τεμάχια ( καλοί μου άνθρωποι έχασα το φως μου ) Τιμές που ξεκιναγαν από 90 και έφταναν στα 150 € ζήτησα το συγκεκριμένο προγράμμα όπου είχα δυο επιλογές ένα δίμετρο και ένα Milf, ο κλήρος έπεσε στο δίμετρο ,λόγω αγγλικών .. Όση ώρα έκανα ντουζακι η μικρά ετοίμαζε το δωμάτιο... Κερακια , μουσικουλα κλπ . Το μυστικό με το nuru είναι η χρήση ενός jel Που όσο παιρναει η ώρα γίνεται και πιο ζεστό ... Body to body για 40 ´ μετά αναστροφή όπου ήρθε η ώρα του ´μικρού ´ ένα αργό και βασανιστικό χαιδεμα σε όλη την περιοχή οσπου επήλθε το μοιραίο ... Αφού με καθάρισε καλά καλά το μικρό συνέχισε το μασάζ για αλλά 10 περίπου λεπτά καθώς ο χρόνος μου δεν είχε τελειώσει ...συμπέρασμα : έφυγα και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου . Τελικά οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά ... Εχοντάς εμπειρία ( πολύ μικρή σε σχεση με άλλους συναγωνιστες ) απο τα Εληνικα μασατζιδικα , όχι δεν πρόκειται να τους δώσω ούτε ένα €, στην κάθε τελειωμένη βρωμιαρα που προσπαθεί να με ξεπεταξει σε χρόνο dt ..βέβαια για να λέμε του στραβού το δίκιο δεν έχουν όλοι την τύχη να ταξιδεύουν κάθε τρεις και λίγο ...

Θα συνεχίσω με πλέον εμπεριστατομενη ενημέρωση απο Γερμανία -Βερολίνο ..
E
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτό το σχόλιο
review reaction 1 Zebu, spipis71, doc_lin και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού