Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730819
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
1η Φορά στο συγκεκριμένο ίδρυμα και μετά από κριτικές συναγωνιστων που είχα διαβάσει, αφού παρουσιάστηκαν διαφορα λατινονοπιπινια και μη... Ομολογουμένως όλες ωραίες παρουσίες...

Φυσικά επέλεξα Αλίκη η οποία δυστυχώς δούλευε για τελευταία μέρα αφού ξαναγυρίζει πίσω Βενεζουέλα να ανανεώσει τη βίζα της.

Περιττό να γράψω λεπτομερειες αφού οι προηγούμενες κριτικές της καλύπτουν πλήρως το κορίτσι μας!

Ο τι της ζήτησα το έκανε με περίσσια χάρη και βέβαια έδειξε να το ευχαριστιεται και η ίδια...
Αν κάποιος μιλάει και λίγο Ισπανικά, το κορίτσι απογειώνεται!

Πολλά γλωσοφιλα, αγκαλιές, γλύψιμο εκατέρωθεν, χούφτωμα μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο, εκατέρωθεν, καταπληκτική πιπα, απίστευτο γλυφομουνι που μου φάνηκε ότι εχυσε καθώς είχε υγρά και συσπάσεις ενώ ευγαζε και κραυγές καυλας... Φυσικά με απογείωσε και της το ανταπέδωσα....
Γαμησι στα όρθια, ιεραποστολικα, στα 4 με θέα τον υπέροχο κωλο της, κραυγές στα Ισπανικά από αυτήν, γλύψιμο στα πόδια της με γαμησι σε όλες τις στάσεις. Και δυνατό τελείωμα εκ μέρους μου μέσα της!

Δεν με άφησε να βγω μέχρι που με ξεζούμισε πλήρως... Ενω τα γλωσοφιλα δεν σταματούσαν ακόμα και όταν μου άδειασε όλο μου το είναι!

Καταπληκτικό 69 με γλύψιμο σε μουνι και κωλοτρυπιδα, και ωραίο χαλαρωτικό μασάζ 10 λεπτά πριν το τελος!

Το κορίτσι έδειξε να απολάμβανει αυτό που κάνει και παρόλο που ήταν η τελευταία της μέρα έδωσε ρέστα!

Να πας στο καλό Αλικακι και ευχόμαστε να σε ξαναδούμε στο μέλλον. Θα μας λείψεις....!

Συγχαρητήρια και στην Τζωρτζινα για την υποδοχή... Είναι εντυπωσιακή και μακάρι να μπορούσα να την πάρω και αυτή δωμάτιο ☺️

Buena suerte mi amor! Hasta luego!
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 27, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό