Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730809
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ημερομηνία ενδεικτική .Μετά από πολλές συναντήσεις, με την Catalina αφού έφυγε, είπα να αναπληρώσω το κενό δοκιμάζοντας κάτι νέο.
Πέρασμα λοιπόν πρωινό χωρίς ραντεβού και μετά τη γνωριμία των κοριτσιών που δεν ήξερα αποφάσισα να δοκιμάσω την Ariel. Ψηλή κοπέλα στην δεκαετία των είκοσι με πολύ πλούσια προίκα .πλούσιο φυσικό στήθος και πλούσια τουρλωτή κωλάρα. Σφιχτή κορμάρα ,νταρντανα,σε σημείο που με αγχωσε, γεμίζει το κρεβάτι γυναίκα. Δεν με ενδιέφερε το μασάζ οπότε είπα να ξεκινήσω ανάποδα κι αν έμενε χρόνος θα βλέπαμε. Λίγη κουβέντα μισόσπανολικα με αγγλικά κι απ' τους δυο μας και βούτηξα το νεανικό στηθος ρουφωντας τις ρώγες της και χουφτωνοντας τα σφιχτά κωλομερια της δεν άργησε να σηκωθεί και ο πουτσος μου που τον ρουφήξει ακα με όρεξη, προσπάθεια dt και με μπόλικο σάλιο τραβοντας στο πλάι το μακρύ μαλλί της και αφήνοντας με στη θέα της πολύ όμορφης κατά τα γούστα μου πιπας. Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα αργούσα να τελειώσω, δεν θα αφεινα όμως αυτό το πλούσιο κορμί απηδηχτο,οπότε πέρασμα προφυλακτικου και ξάπλωνα ανάσκελα ανοίγοντας τα πόδια για να με υποδεχτεί μέσα της. Σφυχτο ροζ μουνακι που το άνοιξα με χαρά, αδιαμαρτύρητα σ οτι της ζήτησα ,χωρίς πρωτοβουλία και με εμφανές τρακ αλλά προσπάθεια να μ ευχαριστήσει. Μετά από αρκετό χτύπημα ιεραποστολικά και αφού έδειξε να ευχαριστιται κι εκείνη τρίβοντας το στήθος και την κλειτορίδα της με ισπανόφωνες κραβγουλες, μεταφέρθηκαν ε στο καναπεδοκρεβατο όπου σε reverse cow girl και απολαμβάνοντας την λατινική τσουπωτη κωλαρα να χτυπιέται πάνω μου, ειρθε το τέλος και για μένα.
Αυτά από μένα και καλα να περνάμε συναγωνιστές.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αριέλ
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 SEXTYRHOON, kwstasxat, giorgiodelafuentes2 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού