Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 490 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
730897
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Όταν επιστρέφεις στη γύρα μετά από μακρά αποχή λόγω υποχρεώσεων πας στα σίγουρα. Επέστρεψα λοιπόν στο ευαγές ταύτο ίδρυμα προς συγκομιδή νέων αισθήσεων και εμπειριών. Τώρα πια η επιχείρηση έχει μπει σε εποχή που δεν ωφελούν τα ρουμάνικα αλλά τα ισπανικά. Ο Τροπικός του καρκίνου έχει μεταφερθεί στη Μεσόγειο. Αφού λοιπόν η Αντελίνα, για την οποία πήγα αρχικά, είχε φύγει αιφνιδιαστικά, κατέληξα στην Κολομβιανή Εύα. Κορίτσι νέο, ίσως 25, φρέσκο και πολύ όμορφο, μου χάρισε ένα χαμόγελο και με οδήγησε στα ενδότερα. Έκανα ντουζ αλλά βρήκα το κρεβάτι χωρίς το χαρτί-κάλυμμα κ έτσι αναγκάστηκα να το τραβήξω εγώ. Στη συνέχεια εμφανίστηκε η κορασίδα. Το άγγιγμα της ήταν απαλό και θηλυκό. Το μασάζ αισθησιακό. Μου θύμιζε το μασάζ που κάνει η Νάνσι. Με χαλάρωσε μέχρι που γύρισα ανάσκελα. Η γλώσσα της είναι πολυτάλαντη και η προηγούμενη χαλάρωση έγινε φλογερό πάθος. Αρχίσαμε να ερωτοτροπούμε σαν εραστές-σωστά λένε κάποιοι για τις λατίνες. Συμπληρώνω ότι φιλάει αλλά όχι βαθιά. Είναι όμως αρκετό για να γίνει στενή η επαφή.
Γενικά, είναι όμορφη, δοτική και αυθεντική. Θα ξανατιμηθεί.
Γενικά, είναι όμορφη, δοτική και αυθεντική. Θα ξανατιμηθεί.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Γλειφομούνι
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ