Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 829159
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλησπέρα, ημερομηνία ενδεικτική.
Κανονικά ο τίτλος θα ήταν 'ραντεβού στα τυφλά' αλλά τον έχει άλλος συνάδελφος.
Πέρασα από το μαγαζί απογευματινή ώρα, παρέλασαν 5-6 κοπέλες δεν μου άρεσε καμία. Φεύγοντας βλέπω την πίσω όψη μιας ξανθιάς που έμπαινε σε δωμάτιο. Ρωτάω ποια είναι, μου λέει η Βαλεντίνα και δουλεύει με ραντεβού. Χωρίς να τη δω καλά και μόνο από τις κριτικές, την κλείνω για την επ αύριο στις 11. Την άλλη μέρα 10:50 ήμουν εκεί, η κ. Σοφία μου λέει, είναι εδώ και σε περιμένει. Όταν ήρθε να με οδηγήσει στο δωμάτιο, την είδα και έπαθα ένα μικρό σοκ, παρότι 38άρα, εγώ έβλεπα μια πιτσιρίκα που μου θύμιζε την έφηβη κόρη μου. Είναι όμορφη και γλυκιά, υπάρχουν περιγραφές, άψογη στις υπηρεσίες της. Προσπαθεί να σε ευχαριστήσει, είναι φουλ gfe. Δίνει βαθιά γλωσσόφιλα και σε χαϊδεύει σα να είναι η γκόμενα σου. Εγώ δυσκολεύτηκα πολύ γιατί μου αρέσει άλλος τύπος γυναίκας (πορνοεμφάνιση τούμπανο). Παρόλα αυτά είχε απέραντη υπομονή και δεν δυσανασχέτησε καθόλου. Αφού τα πήρε στο στόμα, έμεινε λίγη ώρα και μου έκανε ένα μασάζ επαγγελματικό. Είναι πολύ επικοινωνιακή χωρίς να λέει κοτσάνες και ήταν μασέζ στη χώρα της. Σε όσους αρέσει ο σωματότυπος της, αξίζει με χίλια!
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 19, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ