Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730886
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αν και λιγο επιφυλακτικος με την νεα φουρνια Λατινων που εχουν κατακλησει στουντιο , ρδελα , πλεον και σε μασσαζ , τσεκαρα μια μερα τις φωτος που ειχαν αναρτησει στο νημα τους κι αφου ειδα κατι ωραιο για σεξουλιαρικο λατιν με ωραια δυνατη κωλαρα ειπα να κατηφορισω προς Φραντζη να τσεκαρω την νεα λατινα . Εμφανιση Κατας ωραιο λατιν κορμι , baby face μουτρακι , σοκολατι κορμι διαφορα ταττου σε μπουτι και ενα καπου στην κοιλιακη χωρα , βυζαρες σιλικον με σκουρες καφε ρογες και κωλαρα μπαμπατσικη λατιν για πολλλες σφαλιαρες Ουάου καρδιές!Ουάου καρδιές! Κατευθειαν χωρις πολλα πολλα πληρωσα το παραβολο των 45 λεπτων και η ευγενεστατη Λαρισα με οδηγησε στο δωματιο για να περιμενω την κοπελαρα μας . Εκανα το μτουζακι μου και καθως βγηκα μπαινει μεσα η Κατα οπως ειμαι με τα νερα στο κορμι ξεκιναμε ενα βαθυ χαμουρεμα με μπολικα γλωσσοφιλα και εγω παραλληλα να χουφτωνω την σφριγηλη και σοκολατενια κωλαρα της , η πουτσα καγκελο σε χρονο dt ΚουλΚουλΚουλ . την ριχνω ανασκελα πανω στο μασσαζοκρεβατο ανοιγω ποδια και χωνω τα μουτρα μου σε μουνι και κωλοτρυπιδα , καρφωνα την γλωσσαρα μου με μανια και σαλιο μεσα στο σκουρο κωλοτρυπιδι της με την λατινα να εχει εκστασιαστει απο καυλα κι εγω να περνω φουλ αντισωματα απ το λατιν τρυπιδι της ( μητσαρα ελπιζω να ακους ) Ουάου καρδιές!Ουάου καρδιές! αφου κατακαυλωσαμε και οι 2 μου λεει να παμε σε ενα σαν κρεβατι που εχουν τα δωματια , εκει αραξα σαν πασας ανοιξα την πετσετα και επεσε με λυσσα η Κατα να παρει το καυλι μου στο στομα της , πιπα μια χαρα με αρκετα ντιπθροατ και μπολικο σαλιο να σταζει στις μπαλες .....οπου εσκιβε και τα μαζευε και τα καραμελωνε κι αυτα , ολη αυτη η τσιμπουκοδρομια με ωραιους ηχους σλουρπ και κοιταγμα στα ματια ολο καυλα , χωρις πολλα πολλα μετα την καυτη λατιν πιπα βαλαμε καποτα και προτεινε να καβαλησει πρωτα αυτη τον chico , πολυ καλη στην ιππασια ειχε βαλει τα πελματα στο κρεβατι και εκανε βαθια καθισματα να περνει ολη την ψωλη μεσα , αλλαξαμε κανα δυο στασεις με αποκορυφωμα στα 4 οπου δεκτηκε και 2 δακτυλα στο κωλοτρυπιδι της το οποιο ηταν αρκετα σφιχτο παραδοξως Έτσι!Έτσι!, τελευταια σταση μισιονερι εχοντας γραπωσει τα βυζομπαλα και με μανια να ρουφαω τις καφε ρογαρες με αυτη να λεει διαφορα καυλοισπανικα και να παιζει με την μουνα της Ουάου καρδιές!Ουάου καρδιές! οταν ενοιωσα να ερχεται το τελος σηκωθηκα προς το προσωπο της ..... πεταξα καποτα και την εβαλα να γλειψει μπαλες ωσπου οταν ενιωσα ετοιμος της ειπα ανοιξε στομα εβγαλε γλωσσα εξω και τα ρουφηξε ολα ..... μια αρκετα μεγαλη ποσοτητα την οποια δεκτηκε χωρις μα και μου Ουάου καρδιές!Ουάου καρδιές! μασσαζακι δεν ηθελά , εκανα ενα χαλαρο χλιαρο ντουζακι και μετα αραξαμε στο καναποκρεβατο για λιγο σοσιαλ μεσω γουγλι τρανσλειτ , οταν ξανακαυλωσα μετα απο λιγο ακολουθησαν παλι μια απ τα ιδια με δυνατο ξεμουνιασμα στη λατιν μουναρα της και τελειωμα παλι στο δεκτικο της στοματακι , ζητησε κατι εξτρα dinero για το cim αλλα της ειπα οτι θα τα βρουμε την next time Χαχαχα!Χαχαχα! Στα διαταυτα λοιπον μια χαρα την ιδρωσε την συνεδρια η μιλφαρα Κατα μας και ισως να ξανατιμιθει οταν με το καλο μας ξαναρθει , Καλο το λατιν τεμαχιο και ελπιζω το νεο μηνα να ερθει νεο αιμα στα λαδομαγαζα καθως τα στανταρακια οσο πανε και λιγοστευουν πλεον , τους αθλητικους μου χαιρετισμους σε ολους τους μυστες του σαι και καλα γαμησια σε ολους !!!! ΚαπέλοΚαπέλο
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Κάτα
chicharito
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 company of heroes tho, Benreilly, GioV. και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού