Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 829261
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επισκεψη επειτα απο πολυ καιρο στο ιδρυμα και επιλογη της Αννας που δεν την ειχα δει ποτε να σαλοναρει και ακουγα μονο καλα λογια στο φορουμ.

Αννα λοιπον.

ψηλη αδυνατη κοπελλα απο Ουκρανια,35 ετων κατα δηλωση της,που ομως δεν της φαινονται με τιποτα.
εχει ομορφο προσωπο που φερνει αρκετα στην Πενελοπε Κρουζ,ωραιο αδυνατο κορμι,στηθος 1,5-2 με μικρη ευαισθητη ρωγα
και κωλαρακι που ναι μεν εχει αρχισει λιιιγο να χανει τη σφριγηλοτητα του,αλλα ακομα ειναι για πολλα μπατσακια και ειναι κριμα που δεν προσφερεται.
η συνομιλια με το κοριτσι γινεται στα Αγγλικα που μιλαει λιγο,γιατι Ελληνικα δεν το εχει καθολου.

πηρα το προγραμμα μιας ωρας και ανεβηκαμε μαζι στο δωματιο για τα περαιτερω.
ετοιμασε το δωματιο και με αφησε να ετοιμαστω.
επιστρεφοντας και αφου εκανε κανα δυο χορευτικες κινησεις και τουρλωνοντας τον κωλο της μπροστα στο κρεββατι δηθεν,αρχισαμε τον αγωνα στα ορθια.
το κοριτσι φιλαει ωραια και σου δινεται αμεσως.
τα απλα φιλια γρηγορα μετατραπηκαν σε γλωσσοφιλα και ο αγωνας αρχισε να ζεσταινεται.
της αφαιρεσα το πανω μερος απο τα εσωρουχα που φορουσε και αρχισα να τη χουφτωνω στα βυζια και στον κωλο.
εφαγε και το ελαφρυ μπατσακι της και ανασηκωνοντας την την ξαπλωσα στο μεγαλο κρεββατι κι αρχισα την περιποιηση.
εχει ωραιο ανατομικα μουνακι που χαιρεσαι να το γλειφεις με τις ωρες.
δεν ειπε οχι στη δακτυλοσκοπηση και στο τριψιμο κλειτοριδας και γρηγορα την απαλλαξα κι απο το στριγκακι που φορουσε για να διευκολυνθω κι εγω στο εργο μου.
αυτο που ειναι απαγορευμενη περιοχη ειναι το πισω συστημα.
ουτε δακτυλακι ουτε τιποτα δεν θελει εκει το κοριτσι. Λύπη

αλλαζοντας ρολους επειτα απο λιγο ξεκινησε με τη σειρα της να με πιπωνει εκεινη.
την ξερει την τεχνη στην πιπα,χρησιμοποιει ομως και λιγο το χερι,αλλα ακουγοντας λιγο κι εμενα στο πως μου αρεσει πιο πολυ
και στο να βγαλει το χερι,βελτιωθηκε περισσοτερο.
περναει καραμελωμα και στα μπαλλακια και γενικα η περιποιηση της περιοχης ειναι ανω του μεσου ορου.
μεχρι που για λιγο περναει και κωλογλυφαδα για τους μερακληδες,αλλα μονο για λιγο.
εφτασα λοιπον στο σημειο που δεν πηγαινε αλλο και εκει που ημουν ετοιμος να πυροβολησω τον εβγαλε απο το στομα και εχυσα πανω της,αφου οπως μου ειπε εκ των υστερων δεν κανει cim. Money MouthΛύπηΛύπη
ξενερωσα λιγο προς στιγμην γιατι γνωριζα απο εδω,οτι ειχε το cim στο προγραμμα της και αυτο ηταν το φαουλ για το οποιο ειχα αναφερθει εγω στο φορουμ.
τελος παντων.

στο διαλειμμα καναμε ενα ντουζακι αμφοτεροι και ξαπλωσα στο κρεββατι του μασαζ για λιγη χαλαρωση.
το κοριτσι προς τιμην του μου ειπε οτι δεν ξερει καλο μασαζ και οτι η αληθεια ειναι οτι προτιμαει να κανει σεξ και να μην κανει μασαζ για πολλη ωρα.
ετσι απλα και μονο με λιγο χαιδεμα περασε λιγο η ωρα για να περασουμε στο δευτερο γυρο σεξ.

ξεκινησαμε λοιπον παλι να χαμουρευομαστε και το κοριτσι ξεκινησε παλι τα πνευστα.
στο κυριως κομματι του σεξ την εβαλα πρωτα πανω μου σε cow θεση και αρχισαμε χαλαρα.
την γυριζω επειτα σε reverse cow για να θαυμασω και λιγο το κωλο της καθως ανεβοκατεβαινε πανω στο καβλι μου.
της εριξα δυο τρια χαστουκακια ετσι οπως ηταν,να αρχισουν να ανεβαινουν οι ρυθμοι και επειτα την εβαλα στα τεσσερα.
εκει εδωσα πονο για αρκετη ωρα μεχρι που εχυσα για δευτερη φορα βαθια μεσα της. ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης
ετσι η σεμνη τελετη ελαβε τελος.

με δυο λογια ηταν καλη η συνεδρια -οχι αριστη,απλα καλη- αλλα ειχε και τα αρνητικα της.
το κοριτσι ειχε καλα στησιματα,συμμετειχε,δεν εκλεβε και το μονο που με χαλασε ηταν οτι δεν ηθελα να τελειωσω ετσι,αλλα θα προτιμουσα να τελειωνα στο στομα.
αυτο ηταν που με οδηγησε στο να βαλω ''ισως'' στο αν θα την ξαναδω.
αν ηταν αλλιως,τοτε η επιλογη θα ηταν ''σιγουρα'',γιατι και ομορφη κοπελλα ειναι και συμμετοχικη στον αγωνα.
στο μασαζ μην περιμενετε πολλα πολλα οσοι τους ενδιαφερει αυτο το κομματι,αλλα το κοριτσι εξηγιεται απο πριν.

αυτα τα ολιγα απο μενα. να περνατε καλα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Άννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
petergsp
Τιμημένος
191
Πόντοι:
41.813
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, dimigoall, old boy και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού