Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730903
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Λίγες μέρες πριν ήμουν πολύ επηρεασμένος από τις χορεύτριες των παρελάσεων του καρναβαλιού, σε χώρες της Λατ. Αμερικής.
Επίσκεψη λοιπόν στο Nirvana, όπου υπάρχουν κοπέλες με καταγωγή από εκεί.
Εύκολη η επιλογή της ΚΑΤΑ, που με ξελόγιασε άνετα, με την σιλουέτα, τη φάτσα, το περπάτημα, το κούνημα και την σεξουαλικότητα που εξέπεμπε!
Αν ήταν λίγο πιο ψηλή κοπέλα, θα ήταν μούν@ρος!
Ότι είδα στο σαλόνι φάνηκε κ στο δωμάτιο κ μάλιστα με το παραπάνω!
Δε μιλάει ελληνικά αλλά καταλαβαίνει μερικά.
Έτσι κατάλαβε τι ήθελα ακριβώς κ άρχισε να χορεύει κ να μου κουνάει την τροφαντή γυμνή κωλάρα της, με ευλυγισία κ χάρη, παντού μέσα στο δωμάτιο, δλδ μπροστά στον καθρέφτη, πάνω στο ντιβάνι κτλ, με αποτέλεσμα τον εμφανή σεξουαλικό ερεθισμό μου.
Βλέποντας αυτήν την κατάσταση πήρε πρωτοβουλίες κ ακούμπησε την κωλάρα της στο εργαλείο μου στο όρθιο κ άρχισε το τρίβει κουνώντας τον απίστευτο κώλο της πότε κυκλικά, πότε πάνω κάτω πότε δεξιά κ αριστερά, με αποτέλεσμα τον υπαρκτό κίνδυνο να μπει το γκολ από το πρώτο λεπτό!
Έτσι την γύρισα αντικριστά κ αρχίσαμε τα φιλιά και τα χάδια κ λυγίζοντάς τα γόνατα ξεκίνησε πίπα ΑΚΑ με περιποίηση κ στα μπαλάκια! Μετά την ξάπλωσα στο κρεβάτι του μασάζ όπου με φιλιά κ γλύφοντας έφτασα μέχρι χαμηλά όπου κ έγλυψα την καθαρή κ ευωδιαστή φράουλα της. Εκεί μου παραδόθηκε ανοίγοντας τις μπουτάρες της όσο δεν παίρνει κ την πήρα ιεραποστολικά μέχρι που έγινε η κατάθεση μέσα της κ εντός προφυλακτικού.
Ο χρόνος των 30’πέρασε πολύ γρήγορα κ μασάζ δεν έγινε.
Έχω ήδη προγραμματίσει επανάληψη μεγαλύτερης διάρκειας.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 25, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας