Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 97 10
Μασατζίδικα 226498
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πορνορουμάνα Ιουλία λοιπόν 3η συνεδρία! Μιλάμε για σπουδαία γκαύλα μιλφ ,τα έχει τα χρονιάκια της αλλά όχι 50....όπως σε άλλα ιδρύματα πέριξ της μάρνης......Είναι ωραίο κορμί με λίγα κιλά επιπλέον που όμως διαχέονται συμμετρικά στο σώμα της....ωραία σγουρή μακρύά καυλομαλλούρα βαμμένη στα καφεκόκκινα! Η διάθεσή της είναι πάντα στο φούλ οπότε είναι σχεδόν απίθανο να μην περάσεις καλά! Μασάζ αρκετά καλό, αλλά την Ιουλία την παίρνεις για το παιχνίδι μετά....όπου σου εξαφανίζει το καυλί και νιώθεις σαν την λέαινα -που έγραψε και ο φίλος σε προηγούμενη κριτική-που έχει να φάει 2 μηνάκια στον άγιο δομίνικο κάτι άλλο εκτός από καρύδα και θέλει να στον ξεριζώσει για να τον κάνει δικό της....έχουμε να κάνουμε με μια σπουδαία καύλα που γαμιέται σε όλες τις πιθανές αλλά και απίθανες στάσεις μπορεί κανείς να φανταστεί(αν εργαζόταν σε κυριλέ μασατζίδικο με πολυελαίους πχ δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έγραφε κάποιος ότι κρεμάστηκε από τον πολυέλαιο και κατέβαινε με σκοινάκι στον όρθιο πούτσο συναγωνιστή που καθόταν στο πάτωμα ξαπλωμένος). Χύσιμο στοματάκι γαργάρα hexalen για φλεγμονώδεις αμυγδαλές....κώλο δεν πήρα δεν ζήτησα....δεν ξέρω αν δίνει....

Υ.Γ. Είδα και αυτη την Χριστίνα η οποία οπτικά με καύλωσε ασύλληπτα αλλά δεν με έπεισε για να μπώ....κάτι το ύφος της , κάτι το ένστικτο με κράτησαν μακριά από την αγκαλιά της....αλλά είναι καύλαρος!!!!!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 14, 2023
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ιουλία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
7.724
Πόντοι:
4.666
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, giorgiodelafuentes2, ron_jeremy και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Φεβρουαρίου, 2023
Τυπε συμφωνώ σε αυτά που έγραψες για Ιουλία
κ στο Υ.Γ για Χριστίνα..
Μου πέρασε από το μυαλό πως είναι της ρουμανικής σχολής με τέτοιο τσιμπούκια που έκανε, αλλά δεν την ρώτησα λόγο της ανατολικομπλοκ-κρητικης προφοράς, δεν ήθελα να της χαλάσω..
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1