Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 490 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
730898
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Δεύτερη νέα κορασίδα στο ίδρυμα, από Κολομβία και αυτή, η Ίριδα. Να πω ένα μπράβο κατ΄αρχάς σε όλο το team του νιρβάνα γιατί είναι το μοναδικό μαγαζί που φέρνει γυναίκες από λατινική αμερική και α) είναι εμφανίσιμες, β) δεν είναι φόλες(το αντίθετο). Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να τις πάνε φροντιστήριο να μάθουν αγγλικά ή ελληνικά έστω και λίγα ή να μας κάνουν εμάς φροντιστήριο στα ισπανικά(όσοι τουλάχιστον είμεθα αδαείς από ισπανικά). Την βλέπω στο σαλονάρισμα λοιπόν και αμέσως με κερδίζει με τον τρόπο που στάθηκε απέναντί μου και με κοίταξε. Έχει ένα όμορφο κορμί, κοντή αλλά με όμορφο κωλαράκι και γλυκό προσωπάκι με μεγάλα μαύρα μάτια...φοράει και σιδεράκια και έχει πολύ μικρό στήθος με ωραία υφή. Στα του πρακτέον...μασάζ δεν κάνω εκεί σχεδόν ποτέ με δική μου παρότρυνση βέβαια διότι αν ήθελα μασάζ θα πήγαινα στην μόνικα στη στουρνάρη 29 . Το κορίτσι μπήκε μέσα πρόσχαρο και λίγο μαγκωμένο στην αρχή καθότι πρώτη γνωριμία οπότε λογικό...που να ήξερα όμως ότι μπροστά μου είχα ένα ενεργό ηφαίστειο που ίσως ήταν εν υπνώσει κάποια χρόνια.....αρχικά δεν φίλαγε βαθιά αλλά μόλις την έβαλα ανάσκελα στο μασαζοκρέβατο και την άρχισα στο γλυφομούνι....άλλαξαν όλα....άρχισε η ευχαρίστηση της να χτυπάει κόκκινα...και έτσι αμέσως μετά μου δίνει μια μπουκωτή ωραία πίπα με γλυψαρχίδι, εξαιρετική, αλλά τα καλύτερα δεν είχαν έρθει ακόμη...στο σεξ δεν παίζεται(για κολομβιανή πάντα μιλάω που σχεδόν πάντα στην καριέρα μου ξενέρωσα με την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα να πέρασω με λατίνα)....σε όλες τις στάσεις τον τρώει υπέροχα με ρυθμό και χωρίς βαχ και αχ...πολύ δοτικότητα και ανταπόκριση...γλυκό χαμόγελο και το καλύτερο ήταν το cow της όπου εκεί έδωσε ρέστα!!!!! και τελείωσα μέσα σε αυτή τη στάση!!! Αν ήταν ανοιχτά αύριο θα πήγαινα ξανά για επαναδοκιμή! Με κέρδισε!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 25, 2023
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ίρις
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!