Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730933
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Συνάντηση κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, όπου άργησα 5' και μου την είπε (καλή αρχή έκανα). Είχα πει για μία ώρα, μου έδωσε μόνο 45΄ χρόνο (80 το τίμημα, για ώρα λέει 100). Ξεκινήσαμε, της λέω δεν ενδιαφέρομαι για μασάζ. Η αρχή καλή, ωραίο φυσικό βυζί, ξεσκούφωτη πίπα χλιαρή, ακολούθησε γλειφομούνι που την έφερε σε οργασμό, μετά ξεκίνησα το γαμήσι. Κάτι το άβολο μασαζοκρέβατο κάτι (πολύ περισσότερο) τα ξενερωτικά σχόλια (στιλ "α, έχει πέσει πάλι", "πιάστηκε η πλάτη μου από τον καναπέ", το οποίο δίνει εντύπωση αγγαρείας) δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω εντός 10΄. Οπότε μου λέει: να στον παίξω να τελειώσεις κι εσύ; (είμαστε στο 25' του αγώνα). Όχι θέλω να συνεχίσουμε, της λέω. Και τότε ακούω το εξωφρενικό (!): α, δε γίνεται να κάνουμε όλη την ώρα σεξ, πρέπει να κάνουμε και μασάζ! Υπάρχει δηλαδή ποσόστωση στις δραστηριότητες, νέος κανόνας! Τέλος πάντων μου έκανε ένα μασάζ αφού είχα ούτως ή άλλως ξενερώσει τελείως (και να έφευγα στα 30' το ίδιο θα ήταν για μένα) και συμπληρώθηκαν 40'.
Αναφορικά με την εμφάνιση, πολύ μέτρια, μόνο οι καμπύλες το σώζουν.
Συνοπτικά δεν άξιζε ούτε τα μισά λεφτά!
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Νανσυ
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
8
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 5 review reaction 1 black crow, drifter81, Mugiwara14 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2023
Δυστυχώς από ότι φαίνεται υπάρχουν και οι άτυχες στιγμές φίλε !
Ανθρώπινο αλλά ατυχές που συνέβη σε εσένα
review reaction 1 Johnstef
04 Φεβρουαρίου, 2023
Τι εννοούσε "α, έχει πέσει πάλι";
05 Φεβρουαρίου, 2023
Έπεσες σε μέρα με φόρτο εργασίας φαίνεται
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3