Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 17 10
Προβεβλημένη
Μασατζίδικα 72716
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
ημερομηνία τυχαία
Πρώτη φορά στο συγκεκριμένο χώρο. Μια χαρά είναι. Μόνο που το δωμάτιο δεν έχει κρεββάτι άλλα μόνο ένα καναπέ και μια ιδιοκατασκευή από κοντραπλακέ osb για μασαζοκρέββατο. Αλλά μια χαρά τα καταφέραμε κι έτσι.
4 κοπέλες είχε. Οι 2 τελευταίες ήταν νεαρές και επέλεξα βικτώρια επηρεασμένος από την προηγούμενη κριτική. Ωραίο προσωπάκι, μικρό στήθος, τέλεια επιδερμίδα και ένα τατουάζ δεξιά στην κοιλιά! Μασάζ θα το χαρακτήριζα σαν ένα αισθησιακό έντονο χάδι. Μην κοροϊδευόμαστε άλλωστε δεν πάμε για το μασάζ εκεί ,όποτε τον σκοπό του ως ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο μια χαρά τον πετυχαίνει!
Πίπα με προφυλακτικό, φιλιά δεν δίνει, μεταξύ μας δεν το επιδιώκω επίσης δεν θέλει και να τη γλείψεις πράγμα λογικό αφού προσέχει πολύ! Στην προτροπή μου να πάμε καναπέ μου απάντησε ότι είχαμε μόνο 5 λεπτά ,πράγμα που δεν ίσχυε, όποτε μου φάνηκε ότι άπλα δεν ήθελε να πάει και το είπε για να με κόψει παρά να μου φάει το χρόνο! Ξάπλωσε στο μασαζοκρέββατο και εγώ έκανα αυτό που πάντα κάνω! Μια στάση μόνο!
Με δεδομένο ότι η ταρίφα είναι 50 ανά ½ωρο θεωρό μια τίμια επιλογή! Όταν ξανά βρεθώ κοντά θα το επισκεφτώ σίγουρα για άλλη κοπέλα ωστόσο!
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2023
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Οκτ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
958
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 4 review reaction 5 review reaction 1 black panther, Διαγραμμένο μέλος 177357, giorgiodelafuentes2 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2023
Πιπα μέ σκούφο, φιλιά όχι, νά τήν γλυψεις επίσης όχι δέν θέλει, νά γαμισης εκεί που ήθελες πάλι όχι, ε καί σε τι είπε νάι???? Πηγές για να περάσεις καλά εσύ όχι αυτή.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση πού έκανες αλλά όπως λέει και ένας φίλος εδώ, ευχαριστούμε καί αντίο σάς θά σάς ειδοποίησουμε.
review reaction 3 review reaction 1 black panther, sparos-gr, sakarvats και 2 άλλα μέλη
04 Φεβρουαρίου, 2023
παλι καλα που σε αφησε να την πηδηξεις κιολας. Money MouthMoney Mouth

https://www.youtube.com/watch?v=fKR47cUkJqw

review reaction 1 review reaction 3 black panther, professor x, sparos-gr
04 Φεβρουαρίου, 2023
Η τρίτη κοπέλα ήταν μια κοντούλα αλλά πολύ όμορφη και φόραγε κάτι εσώρουχα που ήταν σκέτη κάβλα. Την επόμενη φορά θα επιλέξω αυτή! Δυστηχώς όνομα δεν θυμάμαι!
26 Οκτωβρίου, 2023
Χμ..το οτι σου ανεφερε τα 5 λεπτα..καθολου δε μου αρεσε..αυτο ηταν φαουλ
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4